Connect with us

Αθλητισμός

Παναιγιάλειος: Σε τρεις αγώνες «παίζει» το κεφάλι του

Published

on

 

Τα όσα διαδραματίστηκαν στο προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος του Παναιγιάλειου με αντίπαλο τον πρωτοπόρο Παναργειακό -νίκησε στην Άβυθο- έχουν φέρει τη «Μαύρη Θύελλα» σε δύσκολη βαθμολογική θέση.

Έτσι το… θερμόμετρο ανεβαίνει και η αιγιώτικη ομάδα θέλει βαθμούς στα τρία επόμενα παιχνίδια (εκτός με Θύελλα Ραφήνας, εντός με Κόρινθο, εκτός με Εράνη Φιλιατρών) και σε μια εβδομάδα «παίζει» το… κεφάλι του, καθώς χρειάζεται επειγόντως τρεις για να μην μπλέξει σε… περιπέτειες.

Οι 48 βαθμοί που διαθέτει στο ενεργητικό του δεν είναι αρκετοί, που σημαίνει ότι η ανάγκη θετικών αποτελεσμάτων είναι τεράστια.

Αν αναλυθεί η βαθμολογία, θα διαπιστωθεί ότι «καραδοκούν» σύλλογοι, όπως είναι οι ΑΕ Μυκόνου, ΑΕΡ Αφάντου, Ιάλυσος, που χρειάζονται έναν ή δύο βαθμούς και κανέναν, όπως ο Ιάλυσος, που είναι ισόβαθμος με τον Παναιγιάλειο, πάντως όλα δείχνουν ότι η παραμονή θα φτάσει τους 51 ή τους 52 βαθμούς.

ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΟΝ ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΕ ΗΛ. ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία της συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις. Επιβάλλει σε βάρος του σωματείου «Παμβουπρασιακός» χρηματική ποινή ύψους 500 ευρώ.

Επίσης επέβαλλε στον Ηλία Φωτόπουλο, προπονητή του σωματείου, τις εξής πειθαρχικές ποινές: α) χρηματική ποινή ύψους 500 ευρώ και β) ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για 1 μήνα.

Παράλληλα επέβαλλε σε βάρος του σωματείου «Παμβουπρασιακός» χρηματική ποινή ύψους 1.667 ευρώ σε περίπτωση μη τήρησης της ποινής της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για 1 μήνα που επιβλήθηκε στον Ηλία Φωτόπουλο, για τον αγώνα της 24.03.2024, Παμβουπρασιακός-Αφάντου ΑΕΡ, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Ροή ειδήσεων

Advertisement