Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Συνεργεία του Δήμου καθάρισαν τον Άγιο Βασίλειο

Published

on

Οι εργαζόμενοι στον τομέα Καθαριότητας του Δήμου Πατρέων, αξιοποιώντας τα μηχανήματά του (κλαδοθρυμματιστή, φορτηγά κ.λπ.), καθάρισαν την περιοχή που βρίσκεται το εργοτάξιο του ΟΣΕ στον Άγιο Βασίλειο. Ο χώρος ήταν γεμάτος από σκουπίδια και κλαδιά που ήταν πεταμένα στο χώρο ανεξέλεγκτα.

Με την επιχείρηση αυτή, η υπηρεσία Καθαριότητας, περιόρισε τον τεράστιο όγκο τους, ενώ μέσω του κλαδοθρυμματιστή, περιόρισε και τα δρομολόγια των φορτηγών, που για την αποκομιδή τους, θα ήταν δεκάδες.

Η Αντιδημαρχία Καθαριότητας, απευθύνει έκκληση για μια ακόμα φορά στους δημότες να μην ρίχνουν ανεξέλεγκτα οπουδήποτε, κλαδιά και ογκώδη απορρίμματα. Οι εργαζόμενοι της Καθαριότητας του Δήμου Πατρέων, κάνουν φιλότιμη προσπάθεια, παρά τις μεγάλες ελλείψεις προσωπικού, να διατηρούν την πόλη καθαρή, προσπάθεια που πρέπει να ενισχύουν και οι δημότες και να αποφεύγουν να πετούν οπουδήποτε τα απορρίμματα και τα υπολείμματα από το κλάδεμα των κήπων τους.

Θυμίζουμε ότι το υλικό κλαδέματος των κήπων, πρέπει με ευθύνη των ιδιοκτητών, να οδηγείται στην Ξερόλακκα, όπου υπάρχει χώρος εναπόθεσής τους.
Για το καλύτερο αποτέλεσμα, είναι αναγκαία η συμβολή και η συνεργασία όλων των δημοτών.

Ροή ειδήσεων

Advertisement