Connect with us

Παναχαϊκή

Τρίποντο και… μισή παραμονή- H πιθανή 11άδα κόντρα στον Ολυμπιακό

Published

on

 

Η Παναχαϊκή φιλοξενεί σήμερα (16:00) στο γήπεδο Αγυιάς τον Ολυμπιακό Β που έρχεται ενισχυμένος

 

Του ΤΑΣΟΥ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

 

Παιχνίδι «ζωής και θανάτου» χαρακτηρίζεται το σημερινό (16:00) που δίνει η Παναχαϊκή στο γήπεδο Αγυιάς με τον Ολυμπιακό Β για την 7η αγωνιστική των πλέι άουτ του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας 2.

Η κοκκινόμαυρη ομάδα, για να μπορέσει να έχει πιο πολλές ελπίδες σε ό,τι αφορά την παραμονή της, στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου, πρέπει να κερδίσει τους ερυθρόλευκους και συνάμα να καταφέρει στις τρεις εναπομείνασες αγωνιστικές (με Διαγόρα, Αιγάλεω, Παναθηναϊκό Β) να επιτύχει μια ακόμη και να σωθεί στα… σίγουρα.

ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΙ ΑΝΕΒΗΚΕ

Η Παναχαϊκή κατάφερε κι ανέβηκε ύστερα από τρεις συνεχόμενες νίκες (Παναθηναϊκό Β, Αιγάλεω, Γιούχτα) στους 21 πόντους, βρισκόμενη στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα (πρώτος ο Διαγόρας με 26, δεύτερο το Αιγάλεω με 22, τέταρτος ο Παναθηναϊκός Β με 19 και πέμπτος ο Γιούχτας με 17 βαθμούς). Σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό Β΄ που σε αυτά τα παιχνίδια χρειάζεται το απόλυτο νικών, μιας και βρίσκεται καθηλωμένος στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με 16 βαθμούς.

ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ

Η Παναχαϊκή γνωρίζει ότι έχει δύσκολη αποστολή απέναντι στον σύλλογο από τον Πειραιά, όμως έχοντας πολύ καλή ψυχολογία, μετά τις απανωτές επιτυχίες, που την έφεραν εδώ που την έφεραν-κυνηγώντας την παραμονή της-θα τα δώσει όλα προκειμένου να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης. Μαζί της βέβαια θα έχει και τους φιλάθλους της, που αναμένεται να δώσουν «βροντερό» παρών στο γήπεδο Αγυιάς, προκειμένου να στηρίξουν τους παίκτες με τη φωνή τους, για να επιτύχουν τον στόχο τους.

AΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ «ΡΟΔΙΝΑ»

Φυσικά δεν είναι όλα «ρόδινα» για τον τεχνικό της, καθώς υπάρχουν απουσίες κι ενόψει αυτής της συνάντησης, δεν θα είναι παρόντες οι Καραγιάννης, Πατρινός (χάνει το υπόλοιπο των αγώνων), που έχουν προβλήματα τραυματισμών, όπως επίσης θα λείψει και ο τιμωρημένος από κάρτες Ντε Τόμας. Πάντως όπως και να έχει, όποιοι και να παίξουν κόντρα στον Ολυμπιακό Β -που θα έρθει ενισχυμένος με παίκτες από την ομάδα που έπαιξε κόντρα στη Μίλαν-θα πρέπει να τα δώσουν όλα για να φτάσουν στο πολυπόθητο τρίποντο.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ

Στην αποστολή της Παναχαϊκής βρίσκονται οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Κολοβούρης, Οικονομάκης, Μπαξεβάνος, Νάστος, Μπάρετ, Ζαμόρα, Λιοφάγος, Σμάλης, Προύνζτος, Μασούρας, Κυρσανίδης, Αλιμπέ, Ζέκοφ, Μπετοσβίλι, Πετράτος, Χριστόπουλος, Τραορέ, Ιατρούδης, Ντε Ολιβέιρα, Γαϊτανίδης, Τσάκνης, Παπαηλίου.

 

Η ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ

Σύμφωνα με την τελευταία προπόνηση φάνηκε ότι σε σχέση με το παιχνίδι του Γιούχτα θα γίνουν αλλαγές στην αρχική 11άδα και την θέση του Πετράτου θα πάρει ο Αλιμπέ που θα αγωνιστεί αριστερά και στην μεσαία γραμμή θα βρεθεί ο Ζέκοφ. Επίσης την θέση του τιμωρημένου Ντε Τόμας θα πάρει ο Χριστόπουλος.

Οπότε η πιθανή 11άδα αποτελείται από τους: Κολοβούρη, Μπάρετ, Ζαμόρα, Προύντζο, Τραορέ, Μασούρας, Μπαξεβάνος, Ζέκοφ, Αλιμπέ , Ντε Ολιβέιρα, Χριστόπουλο.

Στο μεταξύ, ο Βασίλειος Φίτσας του συνδέσμου διαιτητών Πρέβεζας/Λευκάδας θα διευθύνει την αναμέτρηση της Παναχαϊκής με τον Ολυμπιακό Β. Βοηθούς θα έχει τους Κωνσταντίνο Λιόντο (Ηπείρου), Νικόλαο Τριαντάφυλλο (Κορίνθου). Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Κωνσταντίνος Γιούργας (Κέρκυρας). Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Νικόλαος Αθανασίου (Θεσπρωτίας). Το άλλο παιχνίδι της ίδιας αγωνιστικής ημέρας που θα γίνει σήμερα είναι το εξής: (16:00): Αιγάλεω-Γιούχτας. *Σε αγώνα, που άνοιξε χθες την αυλαία (27/4, 16:00): Διαγόρας-Παναθηναϊκός Β 0-0.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement