Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Νέο Συμβούλιο, νέες προσδοκίες-Ποιοι εκλέγονται στο Περιφερειακό τμήμα του ΕΕΣ Πατρών

Published

on

Ολοκληρώθηκαν προχθές Κυριακή με τις προβλεπόμενες αρχαιρεσίες και στην Πάτρα οι διαδικασίες για την ανάδειξη των νέων περιφερειακών τμημάτων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, των μελών του Κεντρικού Συμβουλίου και των άλλων οργάνων του εθελοντικού οργανισμού.

Μπορεί οι κάλπες να άνοιξαν με μικρή καθυστέρηση, καθώς προηγήθηκε συνέλευση στην οποία αρχικά δεν υπήρχε απαρτία, ωστόσο, η διαδικασία κύλησε ομαλά. Στις κάλπες προσήλθαν και ψήφισαν 578 μέλη από τα 711 εγγεγραμμένα.
Στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο του Π.Τ. ΕΕΣ Πάτρας εξελέγησαν κατά σειρά ψήφων οι: Παναγιώτα (Τάνια) Κανελλοπούλου (263 ψ.), Θωμάς Γκορίλας (245 ψ.), Βασίλειος Μιχαλόπουλος (220 ψ.), Δημήτρης Μποϊλές (217 ψ.), Γεώργιος Παπαχριστόπουλος (211 ψ.), Ειρήνη Γκοτσοπούλου (201 ψ.), Σπύρος Σκιαδαρέσης (199 ψ.) και Φοίβος Μπλανάς (191 ψ.), ενώ στην ένατη και τελευταία θέση ισοψήφισαν οι, Γιώργος Ρόδης και Ιωάννης Μάνος με 190 ψήφους και θα ακολουθήσει κλήρωση για το ποιος από τους δύο θα καταβάλει τη θέση στο Δ.Σ.

Η ΝΕΑ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Στη νέα Εξελεγκτική Επιτροπή εκλέγονται οι, Παΐσιος Παναγιώτης, Δαφνη Μαργαρίτα- Καλλιρόη, Κούρτη- Δαλαμάγκα Ειρήνη και Σταμάτη Ελένη- Ευαγγελία.
Η ΝΕΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ
Στη νέα Επιτροπή Δεοντολογίας εξελέγησαν οι, Θεοδώρα Δημολίτσα, η Ιωάννα Παλυβού και ο Σωτήριος- Σεβαστιανός Κικιδόπουλος.
ΠΟΙΟΙ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ Δ.Σ.
Από το Π.Τ. στο Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο εκλέγονται οι, Αντώνιος Αυγερινός, Αναστάσιος Αθανασόπουλος, Ευάγγελος Αλεξόπουλος, Αντώνιος Ασημακόπουλος, Χριστίνα Βαληνάκη Χαρατσάρη, Ελένη Γιαννοπούλου, Λεωνίδας Δημητρόπουλος, Χαράλαμπος Δρόσος, Μαρία Θεοδωρίδου, Μαρίνα Καλαντζάκη, Φώτιος Καϋμενάκης, Δημήτρης Κουτρούμπας, Ιωάννης Μπαρλαγιάννης, Μαριάνθη Ντούβα, Ευάγγελος Πάνου, Βασιλική Παπαγεωργίου, Βλάσιος Πυργάκης, Γιώργος Σκούμας, Ευάγγελος Στρατης, Μιχαήλ Τιμπισράνης, Νικόλαος Τσώλης.
Σύμφωνα με πληροφορίες πανελλαδικά ήταν άνετη η επικράτηση των υποψηφίων που ανήκουν στην ομάδα του νυν προέδρου, Dr Aντώνη Αυγερινού, ενώ εντός των ημερών αναμένεται η επίσημη ανακήρυξη των εκλογικών αποτελεσμάτων προκειμένου να γίνει η συγκρότηση των νέων διοικήσεων και του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου.

Τ. ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ: ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Η πρώτη σε ψήφους στο Περιφερειακό τμήμα του ΕΕΣ Πάτρας, Τάνια Κανελλοπούλου σε δήλωσή της ευχαρίστησε όλα τα μέλη που προσήλθαν και ψήφισαν, επισημαίνοντας ότι η ευθύνη παραμένει μεγάλη. «Υπηρετώντας εδώ και χρόνια τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό με υψηλό αίσθημα ευθύνης, είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη και ικανοποιημένη από την προσέλευση των εθελοντών, καθώς η συμμετοχή τους στη δημοκρατική διαδικασία των εκλογών καταδεικνύει το μεγάλο τους ενδιαφέρον, αλλά και την αναγνώρισή τους. Όλοι μαζί θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε στον συνάνθρωπό μας με όλες μας τις δυνάμεις. Σε αυτές τις δύσκολες εποχές που διανύουμε η αλληλεγγύη είναι πολύ σημαντική», δήλωσε η κα Κανελλοπούλου.

ΣΠ. ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΗΣ: ΜΕ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ

Από την πλευρά του, ο περιφερειακός σύμβουλος και μέλος του Δ.Σ. του ΕΕΣ Πάτρας, Σπύρος Σκιαδαρέσης τόνισε με αφορμή την εκλογή του «θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και όλους που με τίμησαν με την ψήφο τους, με την οποία εκλέχθηκα νέο Μέλος του Δ.Σ. του Ε.Ε.Σ. Πάτρας. Ελπίζω να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης των συμπολιτών μου εθελοντών και φίλων του Ε.Ε.Σ. Πάτρας.
Η ενότητα και η αγάπη είναι «πιστεύω» μου και κανόνας στη ζωή μου. Αυτά και ακόμα περισσότερο, την θέλησή μου για προσφορά στον συνάνθρωπο, θέτω στο νέο Δ.Σ., προκειμένου κι εγώ αλλά πιστεύω και μαζί με τα υπόλοιπα εκλεγμένα Μέλη, να αναδείξουμε και να αναπτύξουμε το έργο του Ε.Ε.Σ. Συγχαίρω τα υπόλοιπα εκλεγμένα Μέλη, ευχόμενος ολόθερμα καλή και γόνιμη θητεία».

Ροή ειδήσεων

Advertisement