Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Το αστυνομικό δελτίο της ημέρας (9/6)

Published

on

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣ

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι διέρρηξε αυτοκίνητο πολίτη και αφαίρεσε από το εσωτερικό του μία τσάντα, που περιείχε ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου.

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, σε περιοχή της  Δυτικής Αχαΐας,  από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας, τρεις ημεδαποί άνδρες, διότι μετέβησαν με αυτοκίνητο σε κοιμητήριο και αφαίρεσαν τρία καντήλια και τρία  λιβανιστήρια.

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αιγιαλείας, σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη με υπολογιστή σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος επικοινώνησε με ημεδαπό άνδρα και με το πρόσχημα ενοικίασης διαμερίσματος από επιχείρηση του γιού του παθόντα, του απέσπασε τον αριθμό του τραπεζικού του λογαριασμού, καθώς και τον αριθμό της χρεωστικής του κάρτας και αφαίρεσε από τον λογαριασμό του, το χρηματικό ποσό των (7.300) ευρώ.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς του μικτού συνεργείου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, δυο ημεδαποί άνδρας – γυναίκα,  διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε στις οικίες τους, από αρμόδιο συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ, διαπιστώθηκε ότι τις ρευματοδοτούσαν παράνομα.

Συνελήφθη, προχθές το βράδυ, στον αερολιμένα Ακτίου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ακτίου – Βόνιτσας, ένας αλλοδαπός, διότι αποπειράθηκε να εξέλθει παράνομα από τη Χώρα, με πτήση που είχε προορισμό την Γερμανία, επιδεικνύοντας κατά τον διαβατηριακό έλεγχο πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας Κυλλήνης, σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος επικοινώνησε με ημεδαπή γυναίκα και με το πρόσχημα ενοικίασης τουριστικού καταλύματος, προκειμένου ο δράστης να της καταθέσει χρήματα, απέσπασε από την παθούσα τους κωδικούς ασφαλείας του τραπεζικού της λογαριασμού και της αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των (16.000) ευρώ.

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στον Πύργο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς  Πλημμελειοδικείου Πύργου, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης έξι ετών και τριών μηνών, για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, σωματική βλάβη, επαιτεία και παράβαση του νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Συνελήφθησαν, χθες στο Μεσολόγγι και στη Επαρχιακή Οδό Ευηνοχωρίου – Αγίου Γεωργίου, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου και του Τμήματος Τροχαίας Μεσολογγίου, δύο άτομα, διότι οδηγούσαν μοτοποδήλατα, στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης.

Ροή ειδήσεων

Advertisement