Connect with us

Lifestyle

Οι καλύτερες ιδέες για δώρα για το σπίτι που θα… εκτιμηθούν!

Published

on

 

Σε κάθε γιορτή ή σε κάθε νέο ξεκίνημα του σπιτιού ένα δώρο είναι πάντα μια σημαντική κίνηση για την ανανέωση αλλά και τον εμπλουτισμό της διακόσμησης. Μικρές ή και μεγάλες πινελιές, μπορούν να απογειώσουν την εικόνα του χώρου και να τον κάνουν να μοιάζει διαφορετικός. Οι καλύτερες ιδέες για δώρα σπιτιού βρίσκονται πάντα σε προϊόντα και αντικείμενα που θα ταιριάξουν με το γούστο αλλά και την αισθητική του εκάστοτε ιδιοκτήτη. Αν θέλετε να επιλέξετε δώρα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αξίζει να ρίξετε μια προσεκτική ματιά στις παρακάτω ιδέες που θα σας βοηθήσουν να καταλήξετε στο κατάλληλο! 

 

Βάζα…με αέρα ανανέωσης

Μπορεί πολλές φορές το βάζο να θεωρείται κλασική επιλογή για ένα σπίτι, αλλά οι μοντέρνες του εκδοχές μπορούν να σας ενθουσιάσουν ευχάριστα μεταμορφώνοντας τον χώρο. Αν επιθυμείτε να χαρίσετε ένα βάζο, η πρώτη επιλογή θα είναι σίγουρα σε επιδαπέδιο στυλ, που ταιριάζει άψογα σε μοντέρνους χώρους και χαρίζει ένα plus στη διακόσμηση. Τα επιδαπέδια βάζα μπορούν να κυριαρχήσουν μόνα τους στον χώρο ή και εμπλουτισμένα με ψεύτικα λουλούδια ή με τα γνωστά και αγαπημένα pamppas. Αν πάλι, θέλετε να επιλέξετε ένα μικρό βάζο για το τραπέζι, μπορείτε να εμπλουτίσετε το δώρο σας με ένα δίσκο στον οποίο και θα το τοποθετήσετε, δημιουργώντας έτσι μία σύνθεση.  

Ελκυστικά αρώματα με premium κεριά

Τα κεριά αποτελούν μια πολύ έξυπνη αλλά και elegant επιλογή για δώρο σπιτιού και συνήθως αρέσουν στους περισσότερους. Αν τα πρόσωπα στα οποία επιθυμείτε να χαρίσετε αυτό το δώρο είναι λάτρεις των κεριών, τότε βρίσκεστε στο κατάλληλο σημείο. Υπέροχες προτάσεις αποτελούν τα κεριά της εποχής, που φέρνουν στην ατμόσφαιρα μια φθινοπωρινή αύρα, εμπλουτισμένα με αρώματα, όπως κανέλα, μήλο και πολλά ακόμη. Εξίσου δελεαστική πρόταση σε αυτή την κατηγορία είναι και τα κηροπήγια, σε ανομοιόμορφα σχήματα, που αποτελούν και την hot τάση της εποχής στο design για το σπίτι. Ανακαλύψτε υπέροχα σχέδια σε μαύρο, λευκό αλλά και γήινα χρώματα και καταλήξτε σε πιο in-style ιδέα δώρου.

Centerpieces & Μπολ

Η τάση που κυριαρχεί στο εξωτερικό έχει έρθει κι εδώ και αφορά στα μικρά και μοντέρνα centerpieces που μπορούν να αποτελέσουν εξαίσια ιδέα για δώρο. Τα αντικείμενα αυτά μπορεί να είναι sets από διάφορα πιάτα και μπολ που χρησιμοποιούνται κυρίως για ομορφιά αλλά και για διακοσμητικές παρεμβάσεις. Μια ωραία ιδέα είναι τα ανάγλυφα, σε γήινους τόνους, μπολ για κεράσματα, τα οποία μπορούν να εμπλουτίζουν το σαλόνι με τη μίνιμαλ αισθητική τους και να ταιριάξουν τέλεια με την αισθητική του χώρου. Αν έχετε «ξεμείνει» από ιδέες, μπορείτε να πάρετε μια μικρή γεύση από προτάσεις σε είδη δώρων από την Παρουσίαση.

Φουλ του ξύλου

Μια ακόμη ιδέα δώρου που θα ενθουσιάσει τον παραλήπτη είναι και τα ξύλινα διακοσμητικά, που μένουν αναλλοίωτα στον χρόνο και φυσικά παραμένουν ως μια all time classic επιλογή. Σε αυτή την κατηγορία μπορείτε να βρείτε items που ταιριάζουν διαφορετικά σε κάθε χώρο, όπως ξύλινα καλάθια για το κρασί και τα ποτά αλλά και ξύλινα μικρο-αντικείμενα όπως βάζο για το coffee table, αλλά και chic χρωματιστά μικρά αγαλματίδια!

Λουλούδια

Η ιδέα που δεν θα μπορούσε να λείπει από τα δώρα για τη διακόσμηση σπιτιού είναι και αυτή των λουλουδιών. Μπορείτε να επιλέξετε ψεύτικα ή και αληθινά και να χαρίσετε στο χώρο των αγαπημένων σας προσώπων μια νότα φρεσκάδας και ανανέωσης. Γι’ αυτή την εποχή, μπορείτε να επιλέξετε ακόμη ένα διακοσμητικό που «φωνάζει» φθινόπωρο και αυτό δεν είναι άλλο από την κολοκύθα. Επισκεφτείτε τα αγαπημένα σας ανθοπωλεία ή υπαίθριους πάγκους και επιλέξτε τα καλύτερα διακοσμητικά λουλούδια και items, προσέχοντας πάντα να φτιάξετε και ένα περιποιημένο μπουκέτο! 

 

Τώρα, η εύρεση του κατάλληλου δώρου για σπίτι μπορεί να γίνει παιχνιδάκι! Επιλέξετε μία από τις παραπάνω ιδέες- ή και τον συνδυασμό αυτών- και δημιουργήστε υπέροχες συνθέσεις ιδεών, με autumn χροιά!

Ροή ειδήσεων

Advertisement