Connect with us

Lifestyle

Αγγελική Ηλιάδη: «Θέλω να παρουσιάσω την αλήθεια μου μέσα από τα δικά μου μάτια»

Published

on

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη -παραχώρησε η Αγγελική Ηλιάδη και αναφέρθηκε για πρώτη φορά στον χωρισμό της από τον Γρηγόρη Αναστασιάδη.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και αναφέρθηκε εκτός από τον χωρισμό της, στο βιβλίο που θα γράψει για τη ζωή της.

«Διανύω μία από τις καλύτερες φάσεις της ζωής μου και επαγγελματικά και προσωπικά», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με το ενδεχόμενο να συμμετείχε ξανά στη «Φάρμα», η τραγουδίστρια εμφανίστηκε θετική. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Γρηγόρη, με τον οποίο γνωρίστηκε στο ριάλιτι και υπήρξαν ζευγάρι.

«Ο Γρηγόρης δήλωσε ότι δεν είμαστε πια μαζί κι αυτό πριν από πάρα πολύ καιρό, οπότε δεν υπάρχει μπέρδεμα εδώ. Να ‘ναι καλά που τα ξεκαθάρισε. Δημιουργήθηκε μια πολύ όμορφη σχέση, μια όμορφη επαφή, που όμως βγαίνοντας από το παιχνίδι και ευρισκόμενοι και οι δύο στην πραγματικότητα, είδαμε ότι τελικά δεν μπορούσαμε να συμβαδίσουμε. Νομίζω ότι είναι πιο ώριμο να τελειώνεις κάτι και να έχεις την ωριμότητα να βλέπεις ότι δεν πάει παρακάτω», εξήγησε.

Όπως δήλωσε στη συνέχεια, απολαμβάνει στο έπακρον την ελευθερία της αυτό το διάστημα. «Είμαι single και μου αρέσει πάρα πολύ. Δεν είμαι εύκολος άνθρωπος και νομίζω ότι είναι πρόκληση για κάποιον να μπορέσει να είναι δίπλα μου. Είμαι μία γυναίκα δημιουργημένη, έχω τα παιδιά μου, έχω το δικό μου πρόγραμμα και τη δική μου καθημερινότητα. Και είμαι και λίγο κακομαθημένη, οπότε δεν μπορώ πολύ εύκολα να αλλάξω κάτι στη ζωή μου για κάποιον άλλον», εξήγησε.

Για τη σχέση της με τον πρώην σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της, Σάββα Γκέντσογλου δήλωσε: «Δεν είμαστε Σουηδοί σε καμία περίπτωση. Αγαπάμε πολύ ο ένας τον άλλον, είμαστε οικογένεια όπως και να ‘χει, είτε ο ένας συνεχίζει τη ζωή του κάπου αλλού και ο άλλος κάπου αλλού».

Τέλος, αναφορικά με το βιβλίο για τη ζωή της, δήλωσε: «Θέλω να παρουσιάσω την αλήθεια μου μέσα από τα δικά μου μάτια».

Ροή ειδήσεων

Advertisement