Connect with us

Γυναίκα

Όπως μια λαίδη…

Published

on

Στο Μιλάνο βρίσκεται αυτό το διάστημα η διάσημη Lady Gaga για τα γυρίσματα της νέας ταινίας στην οποία θα πρωταγωνιστήσει, με τίτλο “Gucci”, σε σκηνοθεσία Ρίντλεϊ Σκοτ, και η οποία θα καταγράφει τα γεγονότα της δολοφονίας του Μαουρίτσιο Γκούτσι.

«Και λοιπόν;»

Εύλογα θα αναρωτηθείτε «και τώρα τι με αυτό;» και ίσως να μην έχετε συνηθίσει από την αγαπημένη σας στήλη τέτοιες αναφορές. Όμως, κοιτάξτε καλύτερα τις φωτογραφίες…. Γιατί είμαστε βέβαιες ότι με τέτοια «προπόνηση» που έχετε λάβει όλα αυτά τα χρόνια, είναι αδύνατον να μην σας τράβηξε το βλέμμα όχι μόνο το στιλ της Lady Gaga αλλά – κυρίως – το μοναδικό κομμάτι που επέλεξε για να κυκλοφορήσει στο κέντρο του Μιλάνο.

Το κομμάτι «κλειδί»

Σε πρόσφατη εμφάνιση της στη μητρόπολη του στιλ της Ιταλίας, η διάσημη τραγουδίστρια απαθανατίστηκε από τους φωτογράφους με ένα άκρως κομψό καμηλό παλτό με ιδιαίτερα μανίκια, σε συνδυασμό ένα κρεμ φόρεμα. Το σύνολό της ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι δερμάτινες γόβες, λευκά γάντια, ένα κολιέ από πέρλες και μία tote τσάντα.

Η επιτομή της κομψότητας

Κάπως έτσι, η Lady Gaga έγινε με μια μόνο κίνηση, φορώντας και συνδυάζοντας κατάλληλα ένα μόνο κομμάτι, η επιτομή της κομψότητας. Η Lady λοιπόν άνοιξε το δρόμο και σας δείχνει πώς μπορείτε και εσείς να γίνετε, αν το θελήσετε, μια πραγματική λαίδη στο ντύσιμο, εντυπωσιάζοντας με το υπέρκομψο καμηλό παλτό σας!

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement