Connect with us

Γυναίκα

Η εποχή του μίντι

Published

on

 

 

Τα μίντι φορέματα είναι τακομμάτια που παίρνουν την μεγαλύτερη αναγνώριση ως τα πιο θηλυκά  κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας. Όμως για πολλές από εσάς, το μυστικά αγαπημένο τους κομμάτι είναι η αέρινη μίντι φούστα που φοράτε περισσότερο από ποτέ κάθε άνοιξη.

Επίκαιρες και πάντα θηλυκές

Οι μίντι φούστες κατάφεραν να επιβιώσουν από την κυριαρχία του αθλητικού ντυσίματος με μία εκδοχή που κέρδισε ακόμη και τις πιο δύσπιστες fashionista -την πλεκτή υφή. Μαλακές, με πλούσια ribbed υφή που αγκαλιάζει το σώμα οι πλεκτές φούστες φορέθηκαν με sneakers, ankle boots και κομψά φλατ και συνδυάστηκαν με άλλα πλεκτά κομμάτια υπηρετώντας την total knit τάση της εποχής.

Το μικρό «μυστικό»…

Πώς συνδυάζουν τις φούστες τους τώρα οι γυναίκες με εκλεπτυσμένο γούστο; Εκτός από τις πλεκτές φούστες, οι δροσερές και σέξι slip skirts, οι κλασικές πλισέ, αλλά και οι 50s inspired full skirts είναι διαχρονικά in και πλέον συνδυάζονται άφοβα με κάθε παπούτσι.

Οι προτάσεις μας

Οι πιο ενήμερες γυναίκες της μόδας να φορούν τη μίντι φούστα με διαφορετικούς αλλά υπέροχους τρόπους και πάρτε έμπνευση για τις δικές σας εμφανίσεις.

  • Με mix παστέλ αποχρώσεων και λευκά παπούτσια
  • Με oversized σακάκι
  • Mε πλεκτό τοπ και τα πρώτα mules
  • Με ρετρό ζακέτα
  • Με κλασικό λευκό T-shirt

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement