Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Δίδυμη… επιτυχία για τον Γρηγόρη και Γιώργο Παπανδρικόπουλο

Published

on

 

Διπλή χαρά για την οικογένεια του γιατρού Ιωάννη Παπανδρικόπουλου και της ιατρού Ανδριανής Φατούρου καθώς οι δίδυμοι γιοι τους κατέγραψαν υψηλές επιδόσεις στις πανελλήνιες εξετάσεις. Ο Γιώργος Παπανδρικόπουλος συγκέντρωσε 18.861 μόρια και ο Γρηγόρης Παπανδρικόπουλος 18.706 μόρια. Η χαρά τους είναι διπλή καθώς ανοίγεται μπροστά τους ο δρόμος για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

 

Γιώργος Παπανδρικόπουλος

2ο Ενιαίο Λύκειο Πατρών

18.861 μόρια

 

«Νιώθω μεγάλη ικανοποίηση από το αποτέλεσμα των εξετάσεων. Είναι μια προσπάθεια πολλών χρόνων. Διάβαζα συστηματικά από μικρή ηλικία. Πάντα μου άρεσαν οι κατασκευές και τα Μαθηματικά γι’ αυτό θέλω να σπουδάσω είτε Μηχανολόγος είτε Ηλεκτρολόγος Μηχανικός. Ο προγραμματισμός και η προσήλωση που είχα στο διάβασμα εκπορεύονται από τις αρχές και τις αξίες που είχα από την οικογένειά μου και από τον εξίσου εργατικό και φιλόδοξο αδελφό μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου και το φροντιστήριο «Πρίσμα» για την αρωγή τους».

 

Γρηγόρης Παπανδρικόπουλος

2ο Ενιαίο Λύκειο Πατρών

18.706 μόρια

 

«Αισθάνομαι ανακούφιση και ικανοποίηση για το αποτέλεσμα. Η χρονιά ήταν απαιτητική, όμως εγώ προσωπικά θεωρώ ότι με βοήθησε η καραντίνα γιατί αφοσιώθηκα στη μελέτη και στην προσήλωση στον στόχο μου. Το κλειδί της επιτυχίας είναι το διάβασμα με μεθοδικότητα και με καλή οργάνωση, οι βάσεις από τα προηγούμενα χρόνια, η σωστή καθοδήγηση που είχα από τους καθηγητές μου τόσο στο σχολείο όσο και στο φροντιστήριο «Πρίσμα», καθώς επίσης η στήριξη από την οικογένειά μου. Με βοήθησε ακόμα το γεγονός ότι έδινα μαζί με τον δίδυμο αδελφό μου, ο ένας ήταν κίνητρο για τον άλλο στο πλαίσιο του συναγωνισμού. Πρώτη μου προτίμηση είναι να περάσω στην Σχολή Μηχαλόγων ή Χημικών Μηχανικών».

Ροή ειδήσεων

Advertisement