Connect with us

Μπάσκετ

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΧΑϊΑΣ συγχαρητήρια στην ομάδα παίδων του Προμηθέα

Published

on

Το Τμήμα Αθλητισμού της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία αναφορικά με την κατάκτηση της 2η θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης από την Εφηβική ομάδα Μπάσκετ του Προμηθέα, εξέδωσε τη παρακάτω ανακοίνωση:

 

«Το Τμήμα Αθλητισμού της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, εκφράζει τα συγχαρητήρια του στην Εφηβική ομάδα Μπάσκετ του Προμηθέα, για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης, για 3η φορά τα τελευταία χρόνια.

Το γεγονός ότι η Εφηβική ομάδα του Προμηθέα βρίσκεται για 3η χρονιά στις πρώτες θέσεις του Πανελληνίου Πρωταθλήματος δείχνει την ποιοτική δουλειά που γίνεται στο τμήμα του συλλόγου και σηματοδοτεί μια νέα εποχή για το Πατραϊκό Μπάσκετ.

Το ”Μπράβο” στα παιδιά του Προμηθέα δείχνει πολύ λίγο μπροστά στην Πανελλήνια επιτυχία τους που ήλθε σε μια δύσκολη περίοδο, τόσο λόγω των περιορισμών της Πανδημίας όσο και των αυξημένων απαιτήσεων μελέτης που είχαν, λόγω των Πανελλαδικών εξετάσεων.

Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους, τους νεαρούς αθλητές και τους γονείς τους καθώς και στο τεχνικό ”τιμ” που οδήγησε τους νεαρούς μπασκετμπολίστες στο ασημένιο μετάλλιο”.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement