Connect with us

Παναχαϊκή

Καμία απόφαση από τους λοιμωξιόλογους για δράση, η αγωνία παρατείνεται στη Παναχαϊκή

Published

on

Όπως λίγο-πολύ ήταν αναμενόμενο, απόφαση δεν υπήρξε χθες από την επιτροπή λοιμωξιολόγων. Αν και συνεδρίαζε μέχρι αργά δεν φέρεται εξέτασε το αίτημα της Σούπερ Λιγκ 2 για έναρξη του πρωταθλήματος ή για επιστροφή στις προπονήσεις.

 

Έμμεσα οι γιατροί από την στιγμή που δεν απάντησαν κάτι, εμμένουν στην απόφασή τους να μην ξεκινήσει η δράση και έτσι επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες της «Γ» που έλεγαν πως είναι πολύ δύσκολο να δοθεί το «πράσινο φως».

Στο στρατόπεδο της Παναχαϊκής περιμένουν τις εξελίξεις αν και οι ίδιοι έχουν ανεπίσημα ενημερωθεί πως δεν πρόκειται να υπάρξει αγωνιστική δράση το πρόσεχες σαββατοκύριακο και αναγκαστικά θα περιμένουν τις επίσημες εξελίξεις για το πότε θα υπάρξουν οι συνθήκες για δράση. Αυτό που έλεγαν χθες οι άνθρωποι της ομάδας είναι πως περιμένουν η πολιτεία να δώσει το ok ώστε να υπάρξει άμεσα η επιστροφή στις προπονήσεις και στη συνέχεια να ξεκινήσουν οι επίσημοι αγώνες.

Ο ΠΣΑΠ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΤΑ ΕΙΠΕ ΜΕ ΑΥΓΕΝΑΚΗ

Στο μεταξύ, χθες το μεσημέρι αντιπροσωπεία του ΠΣΑΠ -αλλά και άλλων συνδικαλιστικών οργάνων επαγγελματιών αθλητών- είχε σύσκεψη με τον υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη για το επίμαχο θέμα της έναρξης.

Οι παίκτες εξέφρασαν την αγωνία τους για να ξεκινήσει άμεσα το πρωτάθλημα και ζήτησαν τη συνδρομή του Λ. Αυγενάκη ο οποίος από την πλευρά του εξέφρασε πως θα βοηθήσει όσο μπορεί.

Παράλληλα όμως ο κ. Αυγενάκης υπογράμμισε πως τον τελικό λόγο έχει η επιτροπή λοιμωξιολόγων και όχι ο υφυπουργός αθλητισμού ωστόσο θα πιέσει όσο περισσότερο μπορεί.

Εκτός από την τηλεδιάσκεψη, χθες με κοινή τους θέση ΕΠΟ, Σούπερ Λίγκα 1, Ένωση Σούπερ Λίγκας 2 – Football League και ΠΣΑΠ έστειλαν επιστολή και ζητούν από τον Μητσοτάκη, τον Γεραπετρίτη, τον Κικίλια, τον Χαρδαλιά και την Επιτροπή Λοιμωξιολόγων να επιτρέψουν το ξεκίνημα των δύο μικρότερων επαγγελματικών πρωταθλημάτων.

Σήμερα υπάρχει Δ.Σ. μέσω τηλεδιάσκψςεης  στην Σούπερ Λιγκ 2 όπου θα συζητηθούν οι τελευταίες εξελίξεις και αναμένεται να γίνουν προτάσεις για το πώς θα αντιδράσουν οι ΠΑΕ.

*Δεν συνεδρίασε χθες η Ε.Ε.Α. η οποία αναμένεται να συνεδριάσει αύριο ή την Πέμπτη. Αναμένεται να εξεταστεί ο φάκελος της Παναχαϊκής για να πάρει πιστοποιητικό συμμετοχής.

Π. ΚΟΓΚΟΣ

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement