Connect with us

Πολιτισμός

Ο Αιγιώτης Βασίλης Χαραλαμπόπουλος στη “Γ”

Published

on

ΤΗΣ ΕΥΗΣ ΧΡ. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

Την ιδιαίτερη παράσταση “Η κατάρα της Ίρμα Βεπ” παρακολούθησε το Σάββατο το βράδυ στη Θεσσαλονίκη η “Γνώμη“, έχοντας την ευκαιρία να συγχαρεί από κοντά τον πρωταγωνιστή της, Βασίλη Χαραλαμπόπουλο (φωτο), ο οποίος ως γνωστόν είναι από το Αίγιο.

Ο “Γρηγόρης” από το “Είσαι το ταίρι μου” και ο άξιος συμπρωταγωνιστής του, Φάνης Μουρατίδης, δίνουν επί δύο ώρες πάνω στη σκηνή έναν πραγματικό αγώνα δρόμου και ταχύτητας, καθώς μεταπηδούν από τον έναν ρόλο στον άλλο σε κλάσματα δευτερολέπτου. Ο Ιγκόρ και η Άλμπα (Βασίλης Χαραλαμπόπουλος), ο Έντγκαρ και η Τζέιν (Φάνης Μουρατίδης) είναι τα βασικά πρόσωπα της ιστορίας, τα οποία υφίστανται τις συνέπειες της κατάρας της νεκρής Ίρμα Βεπ.

Σασπένς, μυστηριώδης και μεταφυσική ατμόσφαιρα, παρωδία, αλλά κυρίως γέλιο που προκύπτει από τις συνεχείς εναλλαγές και μεταμφιέσεις των ηθοποιών και το “παιχνίδι” τους με το κοινό είναι τα συστατικά της πετυχημένης συνταγής που σκηνοθετεί ο Γιάννης Κακλέας. Ο Αιγιώτης ηθοποιός, μάλιστα, ξεχωρίζει στη γυναικεία του εμφάνιση όχι μόνο υποκριτικά, αλλά και ενδυματολογικά, φορώντας εντυπωσιακές τουαλέτες.

Μετά το τέλος της παράστασης οι δύο πρωταγωνιστές με χαμόγελο και φιλική διάθεση, παρά την έκδηλη κούρασή τους, μίλησαν και φωτογραφήθηκαν με τους θεατές, εκφράζοντας ως κύριο μέλημά τους τη διασκέδαση του κόσμου.

*Από την έντυπη έκδοση της εφημερίδας “Γνώμη” (7/5/2018)

Ροή ειδήσεων

Advertisement