Connect with us

Τοπική αγορά

Κατεβάζει ρολά στις 20 Νοεμβρίου-Κλείνει το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στην οδό Ανθείας στα Ζαρουχλέικα

Published

on

Αντίστροφη μέτρηση για το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς επί της οδού Ανθείας στα Ζαρουχλέικα, το οποίο κατεβάσει οριστικά ρολά στις 20 Νοεμβρίου 2020.

Το γεγονός έχει προκαλέσει αναστάτωση στους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι ενημερώνονται από τους υπαλλήλους του υποκαταστήματος πως από τις 20/11 και μετά θα εξυπηρετούνται από το κατάστημα που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Παπανδρέου και Ελευθερίου Βενιζέλου, στην Πάτρα.

Η δυσφορία των πολιτών είναι έντονη καθώς όπως επισημαίνουν στην «Γ» το εν λόγω υποκατάστημα εξυπηρετεί μεγάλο αριθμό πελατών όχι μόνον από την ευρύτερη συνοικία των Ζαρουχλεϊκων αλλά και από τις νότιες συνοικίες της Πάτρας (Παραλία και Βραχναίικα) μέχρι και τα χωριά του Δήμου Ερυμάνθου εφόσον εδώ και μήνες έχει επέλθει «λουκέτο» στο υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς.

Οι κάτοικοι της περιοχής ζητούν την παραμονή του υποκαταστήματος των Ζαρουχλεϊκων και καλούν τη Διοίκηση της τράπεζας να επανεξετάσει την απόφασή της.

Το κλείσιμο της τράπεζας θα έχει επίπτωση και στα καταστήματα της περιοχής, με τους ιδιοκτήτες να δηλώνουν πως «φοβόμαστε πως θα ερημώσει η συνοικία μας». Οι υπάλληλοι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα μετακινηθούν σε άλλα υποκαταστήματα.

ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

Ωστόσο, έντονη είναι η αγωνία για τους υπαλλήλους της Τράπεζας Πειραιώς καθώς σύμφωνα με πληροφορίες προβλέπεται περαιτέρω συρρίκνωση του προσωπικού μέσω του προγράμματος της εθελούσιας εξόδου και υπάρχει έντονος προβληματισμός στους κόλπους των υπαλλήλων που υπηρετούν στην Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή.

ΕΛΕΝΗ Α. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ-ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement