Connect with us

Παναχαϊκή

Με την ελπίδα πως η Γ.Γ.Α. θα ανάψει «πράσινο φως», η Παναχαϊκή σταματά προπονήσεις

Published

on

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ

Ούτε χθες ήρθε η πολυπόθητη ΚΥΑ από την Γ.Γ.Α. που θα άναβε το «πράσινο φως» στη Σούπερ Λιγκ 2 να ξεκινήσει την δράση της το επόμενο σαββατοκύριακο. Έτσι η Παναχαϊκή από σήμερα μπαίνει σε προσωρινή παύση λειτουργίας και στάση αναμονής για την επόμενη μέρα.

Χθες το μεσημέρι έγινε Δ.Σ. στη Λίγκα μέσω τηλεδιάσκεψης. Παρότι υπήρχε πληροφόρηση από τη διοργανώτρια αρχή ότι οι προπονήσεις θα συνεχίζονταν από σήμερα εν μέσω lockdown, ώστε στις 15 Νοεμβρίου να μπουν στο γήπεδο τελικά δεν έγινε τίποτα.
Έτσι από σήμερα οι κοκκινόμαυροι δεν μπορούν να προπονούνται. Οπότε περιμένουν τις εξελίξεις.
Οι πληροφορίες λένε πως η Σούπερ Λιγκ 2 έχει λάβει διαβεβαίωση από τον υπουργό Γ. Γεραπετρίτη για θετική εισήγηση προς τους λοιμωξιολόγους, ώστε οι τελευταίοι να κάνουν δεκτό το αίτημα. Υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία πως μέσα στα επόμενα 24ωρα, αυτό θα γίνει πράξη και το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει.
ΕΠΟΜΕΝΟ Δ.Σ. ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ
Το μόνο που αποφασίστηκε χθες είναι πως την Τρίτη 10 Νοεμβρίου θα γίνει νέο Δ.Σ. με την ελπίδα μέχρι τότε να έχει βγει η νέα ΚΥΑ και να μπορούν οι ομάδες να επιστρέψουν στο γήπεδο.
Την Παναχαϊκή στο χθεσινό Δ.Σ. εκπροσώπησε ο μεγαλομέτοχος Γιώργος Μπάρλος ο οποίος ζήτησε το θέμα της έναρξης του πρωταθλήματος να ξεκαθαρίσει μέχρι την Τρίτη, ώστε και η κάθε ομάδα να μπορεί να πάρει τις αποφάσεις της.
ΚΑΜΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΡΤ
Στο μεταξύ, στο χθεσινό Δ.Σ. δεν υπήρξε εξέλιξη ούτε στο μέτωπο των τηλεοπτικών δικαιωμάτων αφού δεν ήρθε βελτιωμένη πρόταση. Στα θέματα ημερήσιας διάταξης θα ήταν η αποδοχή ή μη της πρότασης της ΕΡΤ, κάτι που δεν συνέβη επειδή προφανώς η προσφορά που έχουν στα χέρια τους οι ΠΑΕ δεν τις ικανοποιεί και η μόνη λύση είναι να υπάρξουν νέες πιέσεις προς τα κυβερνητικά στελέχη για νέα, βελτιωμένη πρόταση.
Στο στρατόπεδο της Παναχαϊκής προς το παρόν δεν θα πάρουν κάποια συγκεκριμένη απόφαση. Παίκτες και τεχνικό τιμ παραμένουν στην Πάτρα μέχρι την Τρίτη και τότε, ανάλογα και με τις εξελίξεις από την Γ.Γ.Α., θα παρθούν αποφάσεις για τη συνέχεια.
Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΜΑΔΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΥΙΑ
Στο αγωνιστικό μέρος, η τελευταία ομαδική προπόνηση των παικτών της Παναχαϊκής έγινε χθες στο γήπεδο της Αγυιάς όπου ο Νίκος Παπαδόπουλος δούλεψε κανονικά με όλους τους παίκτες του δίνοντας βάρος στην τακτική, στη μετάβαση του παιχνιδιού και στο χτίσιμο της επίθεσης από την άμυνα.
Στην προπόνηση συμμετείχαν όλοι οι παίκτες εκτός από τους Σκεπετάρη, Αργυρόπουλο και Μπρους οι οποίοι έκαναν ατομικό πρόγραμμα.
Αυτή ήταν η τελευταία ομαδική προπόνηση για τους κοκκινόμαυρους οι οποίοι από σήμερα θα μπορούν να προπονούνται ατομικά και τίποτα περισσότερο.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement