Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ανάστατοι οι κάτοικοι του Ρίου Κλείνει η «Πειραιώς» στο χώρο του Πανεπιστημίου

Published

on

Με μία λιτή ανακοίνωση η Διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς ενημερώνει πως από τις 23 Νοεμβρίου οι εργασίες του καταστήματος που λειτουργούσε στο χώρο του Πανεπιστημίου μεταφέρονται στο Νοσοκομείο του Ρίου.

Το γεγονός προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στους κατοίκους του Ρίου οι οποίοι και εξυπηρετούνταν από το συγκεκριμένο κατάστημα, ενώ ζητείται άμεσα ανάκληση της απόφασης καθώς η συναλλαγή των πολιτών από τον χώρο του Νοσοκομείου εγκυμονεί εκτός των άλλων και κινδύνους λόγω του κορωνοϊού.

Όπως αναφέρει ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πατρέων, Κώστας Μπουρδούλης «πρέπει να παρέμβουν άμεσα όλοι οι αρμόδιοι της περιοχής μας.

Εν μέσω πανδημίας κλείνει η τράπεζα «Πειραιώς» που λειτουργεί με μεγάλη επιτυχία στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, εξυπηρετώντας όλο τον πρώην Δήμο Ρίου και οι πελάτες της οδηγούνται για συναλλαγές, ιδιαίτερα οι ηλικιωμένοι (ευπαθείς ομάδες) που δεν γνωρίζουν από ίντερνετ, σε ένα μικρό υποκατάστημά της, στο ισόγειο του Περιφερειακού Νοσοκομείου (Νοσοκομείο αναφοράς για τον Κορωνοϊό), με ότι αυτό συνεπάγεται.

Ο χώρος που λειτουργεί τώρα η τράπεζα «Πειραιώς», στο Πανεπιστήμιο («Πάρκο της Ειρήνης») πέραν των άλλων (απέραντο χώρο παρκαρίσματος, μεγάλους στεγασμένους εξωτερικούς χώρους αναμονής, κ.λ,π.), τηρεί και όλες τις προϋποθέσεις υγιεινής και ασφάλειας, που απαιτούνται για τον Κορωνοϊό covid-19.

Στην ανακοίνωση της τράπεζας, αναφέρεται γενικά και αόριστα ότι «Στις 23/11 Οι εργασίες του Καταστήματος μεταφέρονται στο Ρίο», αποκρύπτοντας, ότι μεταφέρονται μέσα στο Νοσοκομείο του Ρίου, εν μέσω κορωνοϊού.

Πρέπει η συγκεκριμένη απόφαση να ανακληθεί άμεσα».

Ροή ειδήσεων

Advertisement