Connect with us

Ερασιτεχνικό

Ο Αετος Ρίου συμμετείχε στο διαδικτυακό σεμινάριο του ΠΑΟ

Published

on

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο διαδικτυακό σεμινάριο του δικτύου σχολών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με την συμμετοχή και της ομάδας του Αετού Ρίου.

Η ακαδημία του «δικέφαλου» συμμετέχει στο σεμινάριο του Παναθηναϊκού παίρνοντας μέρος οι προπονητές του συλλόγου. Το σεμινάριο αποτέλεσε μια πρωτοβουλία των «πράσινων» για ενημέρωση του δικτύου Ακαδημιών του, μέσω ενός διαδικτυακού σεμιναρίου, που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 14-15 Νοεμβρίου.
Όπως ανακοίνωσε η Σχολή του Κενταύρου «το Σάββατο, ήταν πραγματικά μια πολύ εποικοδομητική 1η ημέρα αυτού του σεμιναρίου που είχαν την δυνατότητα να ζήσουν προπονητές και υπεύθυνοι του Πράσινου Δικτύου από όλη την Ελλάδα, όπου κέρδισαν πολλές και σημαντικές πληροφορίες από τους κ. Μπέκα, Κασταμονίτη και Κασαπάκη.
Ενόψει της συνεχιζόμενης αναστολής των προπονήσεων και των αγώνων για όλες τις συνεργαζόμενες Σχολές της πράσινης οικογένειας, η διοίκηση του Δικτύου έχει ορίσει ένα ολοκληρωμένο πλάνο δράσεων, με απώτερο στόχο την περαιτέρω εκπαίδευση όλων των εμπλεκόμενων φορέων (προπονητές – υπεύθυνοι Σχολών PSS – αθλητές – γονείς)».

Ροή ειδήσεων

Advertisement