Connect with us

Παναχαϊκή

Την επόμενη εβδομάδα Δ.Σ. στην Σούπερ Λιγκ 2 για να παρθούν αποφάσεις

Published

on

Την επόμενη εβδομάδα φαίνεται να μετατίθενται οι όποιες εξελίξεις για την επόμενη μέρα στη Σούπερ Λιγκ 2 αφού τότε θα γίνει το νέο Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής σε μια προσπάθεια να βρεθεί κάποια λύση.

Μετά την Παναχαϊκή και τις άλλες 3 ΠΑΕ, χθες και ο Λεβαδειακός έστειλα αίτημα για Δ.Σ., κάτι το οποίο θα γίνει στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας (υπάρχει πιθανότητα για Τέταρτη) με την προοπτική να έχει υπάρξει μέχρι τότε κάποια απόφαση ή απάντηση στο διπλό αίτημα που έχουν κάνει οι διοργανωτές.
Και χθες ο πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ 2 Λεωνίδας Λοευτσάκος έκανε δηλώσεις που επανέλαβε για πολλοστή φορά το αίτημα της κατηγορίας για άμεση έναρξη αλλιώς η κατηγορία οδηγείτο σε διάλυση.
Στο στρατόπεδο της Παναχαϊκής είναι σαφώς προβληματισμένοι με την νέα καθυστέρηση που υπάρχει και στο Δ.Σ. αναμένεται να καταθέσουν συγκεκριμένες προτάσεις για να βρεθεί λύση.
Πάντως όσο οι θάνατοι και οι εισαγωγές στις ΜΕΘ δεν υποχωρούν, δύσκολα η επιτροπή λοιμωξιολόγων θα ανάψουν «πράσινο φως» και έτσι κάθε μέρα που περνά, ολοένα και χάνει πιθανότητες να δούμε σέντρα στα μέσα Δεκεμβρίου.
ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΠΣΑΠ ΓΙΑ ΕΥΡΕΙΑ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ
Στο μεταξύ, πρωτοβουλία για την επανέναρξη των προπονήσεων σε Super League 2, Football League πήρε ο ΠΣΑΠ. Το συνδικαλιστικό όργανο των ποδοσφαιριστών έστειλε αίτημα στην ΕΠΟ και τη διοργανώτρια, ώστε να προσκληθούν σε ευρεία τηλεδιάσκεψη εκπρόσωποι Υπουργείων και της επιτροπής λοιμωξιολόγων για να τεθεί επί τάπητος το πρόβλημα με τη μη έναρξη.
«Ο Νοέμβριος ουσιαστικά παρήλθε, οι κατηγορίες παραμένουν ανενεργές από τον περασμένο Μάρτιο και προ πολλού περάσαμε από το σημείο μηδέν» αναφέρει μεταξύ άλλων, ο ΠΣΑΠ.
Π. ΚΟΓΚΟΣ

Ροή ειδήσεων

Advertisement