Connect with us

Παναχαϊκή

Η Παναχαϊκή περιμένει άμεσα τις εξελίξεις, σήμερα το Δ.Σ. στη Λίγκα με την προσοχή στραμμένη στην επιτροπή των ειδικών

Published

on

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Ο χρόνος περνά, σήμερα μπήκαμε στον Δεκέμβριο και στην «χώρα» της Σούπερ Λιγκ 2 κανείς δεν ξέρει τι ξημερώνει, πότε θα ξεκινήσει , πόσες αγωνιστικές θα γίνουν και πολλά ακόμα ερωτηματικά που δεν μπορούν να απαντηθούν με την αγωνία όλων να βρίσκεται στο κατακόρυφο.

Στο στρατόπεδο της Παναχαϊκής όπως και στο σύνολο των ομάδων είναι σε δύσκολη θέση αφού βρίσκονται σε απραξία τόσες μέρες και ζητούν άμεσα να ξεκαθαρίσει το τοπίο με την ελπίδα πως αυτή την εβδομάδα θα υπάρξει κάποια ουσιαστική εξέλιξη.
Πρώτα από όλα η προσοχή των κοκκινόμαυρων είναι στραμμένη στο σημερινό Δ.Σ. που θα γίνει μέσω τηλεδιάσκεψης, όπου θα συζητηθούν οι τελευταίες εξελίξεις.
Στο σημερινό Δ.Σ. οι ΠΑΕ θα καταθέσουν προτάσεις, με τις πληροφορίες να λένε πως και ο μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής Γιώργος Μπάρλος θα κάνει τις δικές του τοποθετήσεις.
Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας θα ζητήσει άμεσα εξελίξεις και στο θέμα των τηλεοπτικών με την ΕΡΤ που επίσης έχει παγώσει λόγω της μη έναρξης και παράλληλα να υπάρξουν συγκεκριμένα δεδομένα για την έναρξη του πρωταθλήματος.
Πάντως από πλευράς λίγκας, δεν αναμένεται να υπάρξει κάτι συγκεκριμένο αφού τα χέρια της είναι «δεμένα» και είναι γνωστό πως περιμένει τις αποφάσεις της επιτροπής λοιμωξιολόγων προκειμένου να υπάρξει δράση.
Θυμίζουμε πως αύριο έχει προγραμματιστεί να συνεδριάσει η επιτροπή λοιμωξιολόγων που θα συζητήσει το θέμα της Σούπερ Λιγκ 2 και υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία πως αρχικά θα ανάψουν πράσινο φως για επιστροφή στις ομαδικές προπονήσεις.
H ΠΑΕ ΕΥΧΕΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΟΡΤΗΣ
Στο μεταξύ, η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εξέφρασε τις ευχές της λόγω της εορτής του Άγιου Ανδρέα. Επίσης ευχήθηκε χρόνια πολλά σε μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, τον τερματοφύλακα Ανδρέα Κολοβούρη και τον γυμναστή, Ανδρέα Φουσέκη.

Ροή ειδήσεων

Advertisement