Connect with us

Μπάσκετ

Οι παίκτες του Απόλλωνα Πατρών στο ακουστικό για επιστροφή

Published

on

Σε αναμονή βρίσκονται στον Απόλλωνα για τις τελικές αποφάσεις του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη για την σταδιακή επιστροφή στις προπονήσεις που θα δώσει την δυνατότητα μετά το εορταστικό 12ήμερο να ξεκινήσει η δράση.

Ενα  πιθανό σενάριο και ανάλογα με την πορεία της πανδημίας είναι οι προπονήσεις να ξαναρχίσουν στις 15 Δεκεμβρίου.
Γ. ΜΟΛΦΕΤΑΣ : «Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΓΚΥΜΟΝΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ»
Ο αρχηγός του Απόλλωνα μίλησε στη «Γνώμη» και εξέφρασε την ικανοποίησή του για το ενδεχόμενο επιστροφής στις προπονήσεις επισημαίνοντας: «Είναι ευχάριστο σιγά-σιγά να επιστρέψουμε στα γήπεδα έστω για τις προπονήσεις. Όλοι οι αθλητές έχουν μείνει πίσω στην αθλητική τους δραστηριότητα και θα είναι σημαντικό να επιστρέψουμε σταδιακά όπως ακούγεται μετά τις 15 Δεκέμβρη. Θα έλεγα πως δεν γίνεται άλλο να πηγαίνουμε έξω στη φύση και να προπονούμαστε. Σε εξωτερικό χώρο ο κίνδυνος τραυματισμού είναι μεγάλος. Εύχομαι τα κρούσματα να μειώνονται ώστε να επανέλθει σταδιακά η κανονικότητα».
ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΜΥΝΑ ΟΙ ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΟΙ
Ο Απόλλωνας με 318 πόντους στο παθητικό του διαθέτει μακράν την καλύτερη αμυντική γραμμή από όλες τις άλλες ομάδες με τον ίδιο αριθμό αγώνων (μ.ο. 63,5).
Οι μελανόλευκοι ακολουθούν την φιλοσοφία του Νίκου Βετούλα, ότι δηλαδή για να μπορέσει η ομάδα να φέρει εις πέρας με επιτυχία την αποστολή της, τα πάντα θα πρέπει να ξεκινάνε από την πολύ δυνατή και σκληρή άμυνα.

Ροή ειδήσεων

Advertisement