Connect with us

Μπάσκετ

Ο Προμηθέας έπιασε δουλειά για την καυτή τετράδα αγώνων σε Ελλάδα και Ευρώπη

Published

on

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Με σχεδόν «γεμάτο» ρόστερ και ανεβασμένη ψυχολογία η ομάδα του Προμηθέα επέστρεψε χθες στο γήπεδο και μπήκε στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα με τον Άρη αλλά και της καυτής τετράδας που έρχεται σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η πατρινή ομάδα είδε αρκετά θετικά στοιχεία στο πρόσφατο φιλικό με το Λαύριο, κυρίως όμως ο Γιατράς είδε σημαντικούς παίκτες να βρίσκουν ρυθμό και αυτό είναι σημαντικό.
Θυμίζουμε πως ο Προμηθέας σε διάστημα 9 ήμερων θα δώσει 4 παιχνίδια, 2 για την Ελλάδα και δύο για την Ευρώπη τα οποία είναι πολύ κρίσιμα αφού από το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό η πρόκριση στην επόμενη φάση του eurocup.
Η αρχή θα γίνει το Σάββατο εκτός έδρας με τον Άρη, την Τρίτη θα παίξει εκτός έδρας με τη Ναντέρ, δύο μέρες πιο μετά θα ταξιδεύσει στην Σλοβενία για να παίξει με την Τσεντεβίτα σε εξ αναβολής αναμέτρηση.
Την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου η αποστολή θα επιστρέψει στην Ελλάδα όπου την Κυριακή θα υποδεχθεί τον Κολοσσό Ρόδου και να κλείσει το διάστημα που οι πορτοκαλί θα παίζουν στα κόκκινα.
Βέβαια και στον Προμηθέα λένε πως θα ασχοληθούν με κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Προτεραιότητα έχει η αναμέτρηση με τον Άρη όπου θα τα δώσουν όλα προκειμένου να πάρουν τη νίκη και να κάνουν το 2×2 στην Basket League.
Το θετικό είναι πως με τα σημερινά δεδομένα η πατρινή ομάδα θα πάει σχεδόν πλήρης σε αυτή την τετράδα αφού η λογική λέει πως και ο Ραντίσεβιτς αναμένεται να είναι έτοιμος αφού έχει ανεβάσει στροφές και αγώνα δρόμου κάνει ο Χάρης Γιαννόπουλος.
ΟΙ ΣΦΥΡΙΧΤΡΕΣ ΤΗΣ 6ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Στο μεταξύ, χθες η ΚΕΔ/ΕΟΚ ανακοίνωσε τους διαιτητές της 6ης αγωνιστικής της Basket League και το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Προμηθέα ορίστηκαν να σφυρίξουν οι Μάνος-Καλδίρης-Ταρενίδης.
Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές:
Σάββατο 5 Δεκεμβρίου
ΟΑΚΑ 17.00 ΑΕΚ-ΠΑΟΚ Καρακατσούνης-Ζαχαρής-Τσιμπούρης (Μουζάκης Σ.)
Αλεξάνδρειο 17.00 Άρης-Προμηθέας Π. Μάνος-Καλδίρης-Ταρενίδης Σ. (Σιμητόπουλος)
Καλλιθέας 17.00 Κολοσσός Ρ.-Λάρισα Παπαπέτρου-Παναγιώτου-Μαγκλογιάννης (Βιτζηλαίος)
Α. Παπανδρέου 19.30 Περιστέρι-Λαύριο Συμεωνίδης Σ.-Τσώνος-Σπυρόπουλος (Παυλόπουλος)
Αγρινίου 17.00 Μεσολόγγι-Ηρακλής Σχινάς-Τσαρούχα-Ζακεστίδης (Πίγκας)
Κυριακή 6 Δεκεμβρίου
Πλάτων 17.00 Ιωνικός Ν.-Παναθηναϊκός Πουρσανίδης Γ.-Κατραχούρας-Αγραφιώτης.
Στο αγωνιστικό μέρος, η προετοιμασία ξεκίνησε χθες με απογευματινή προπόνηση στο «Δ. Τόφαλος» με τον Γιατρά να έχει και χθες τις απουσίες των διεθνών οι οποίοι ήρθαν το απόγευμα στην Πάτρα αλλά θα μπουν από σήμερα στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement