Connect with us

Μπάσκετ

Μπήκε στις προπονήσεις ο Ραντίσεβιτς και ο Προμηθέας αναμένεται πάνοπλος ενόψει της καυτής συνέχειας

Published

on

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Μετά από αρκετό καιρό ο τεχνικός της ομάδας του Προμηθέα Μάκης Γιατράς έχει σχεδόν όλα τα όπλα στη διάθεσή του και αυτό έρχεται ίσως την πιο κατάλληλη χρονική στιγμή αφού η ομάδα θα δώσει σε διάστημα 9 ημερών τέσσερα δύσκολα παιχνίδια.

Πρώτα από όλα να πούμε πως χθες ο Ραντίσεβιτς έβγαλε κανονικά την προπόνηση, ξεπέρασε τον τραυματισμό του και έτσι έθεσε τον εαυτό του στην διάθεση του τεχνικού επιτελείου. Μοναδική απουσία είναι του Γιαννόπουλου.
Πάντως και ο διεθνής φόργουορντ είναι στην τελική ευθεία της αποθεραπείας και ίσως προλάβει ακόμα και το ματς του Σαββάτου αλλιώς λογικά θα είναι έτοιμος για την ευρωπαϊκή μάχη με τη Ναντέρ στις 8 Δεκεμβρίου.
Σε κάθε περίπτωση το γεγονός πως ο έμπειρος τεχνικός έχει γεμάτο «οπλοστάσιο» είναι πολύ σημαντικό αφού σίγουρα θα χρειαστεί να κάνει ροτέισον για να βγει ο «μαραθώνιος» παιχνιδιών σε συνδυασμό και με τα ταξίδια.
ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΡΙΣΙ!
Για παράδειγμα η κόπωση είναι δεδομένη και αρκεί να πούμε πως η αποστολή του Προμηθέα θα αναχωρήσει την Παρασκευή από την Πάτρα και θα επιστρέψει μετά από μια ολόκληρη εβδομάδα, δηλαδή την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου.
Μετά το παιχνίδι με τον Άρη, η αποστολή της πατρινής ομάδας θα αναχωρήσει από την Θεσσαλονίκη για την Αθήνα το βράδυ του Σαββάτου όπου και θα διανυκτερεύσει και την Κυριακή θα πετάξει για το Παρίσι ώστε να μεταβεί στο Ναντέρ που είναι κοντά στη γαλλική πρωτεύουσα.
ΧΘΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΝΕΑ ΤΕΣΤ ΕΝΟΨΕΙ ΑΡΗ
Στο μεταξύ, χθες το απόγευμα τα μέλη της ομάδας του Προμηθέα υποβλήθηκαν σε νέα τεστ covid-19 ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα με τον Άρη όπως ορίζουν οι κανονισμοί και τα πρωτόκολλα.
Σήμερα ή αύριο αναμένεται να γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα για να ξεκαθαρίσει αν θα υπάρξει κάποια απώλεια ή όχι. Ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία πως ο ιός δεν βρίσκεται πλέον στην πατρινή ομάδα.
Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, η προετοιμασία της ομάδας συνεχίστηκε χθες με διπλή προπόνηση, το πρωί και το απόγευμα όπου συμμετείχαν κανονικά και οι διεθνείς παίκτες με τον Μάκη Γιατρά να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.
Η μοναδική απουσία είναι πλέον ο Γιαννόπουλος ο οποίος έχει ανεβάσει στροφές στην αποθεραπεία του και σύντομα θα μπει στο γήπεδο.

Ροή ειδήσεων

Advertisement