Connect with us

Παναχαϊκή

Η Παναχαϊκη μπήκε γήπεδο και φουλάρει για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος

Published

on

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ

Επιτέλους στον… φυσικό τους χώρο βρίσκονται από χθες οι παίκτες της Παναχαϊκής οι οποίοι μετά από 37 μέρες στον «πάγο» λόγω του lockdown, βρέθηκαν στο γήπεδο της Αγυιάς και έκαναν ομαδική προπόνηση.

Πριν από την προπόνηση ο τεχνικός Νίκος Παπαδόπουλος μίλησε στους παίκτες του, τους έδωσε οδηγίες για το πρόγραμμα που πρέπει να ακολουθήσουν και τους τόνισε την προσοχή που θα πρέπει να δείξουν όλοι στην τήρηση των υγειονομικών πρωτόκολλων.
Στη συνέχεια έγινε η προπόνηση με τον τεχνικό τιμ να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του και να ρίχνει βάρος σε όλους τους τομείς.
Σιγά-σιγά οι κοκκινόμαυροι θα ρίξουν βάρος στο μοντάρισμα της 11άδας και στο κομμάτι της τακτικής αφού πλέον το βάρος πέφτει εκεί ενόψει και της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.
Άλλωστε μπορεί προς το παρόν να μην επιτρέπεται η διεξαγωγή φιλικών αγώνων όμως υπάρχει η αισιοδοξία πως θα επιτραπεί τις επόμενες μέρες ώστε να γίνουν από τον Παπαδόπουλο και δοκιμές 11άδας ενόψει πρωταθλήματος.
ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 2
Από εκεί και πέρα το σημαντικό ερώτημα που καλείται να απαντηθεί είναι πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα και σε αυτή την κατεύθυνση κινούνται πλέον οι νέες πιέσεις από πλευράς διοργανώτριας αρχής.
Οι πληροφορίες λένε πως προς το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να γίνει Δ.Σ. στη Σούπερ Λιγκ 2 ώστε να συζητηθούν διάφορες λεπτομέρειες για τις επόμενες κινήσεις και φυσικά για το πότε θα γίνει η πρεμιέρα με τελευταία ημερομηνία που έχει πέσει στο τραπέζι να είναι το διήμερο 2-3 Ιανουαρίου.
Βέβαια θα αποφασίσουν πάλι οι λοιμωξιολόγοι αφού πρώτα μελετήσουν την πορεία του ιού η οποία πάντως είναι καθοδική τα τελευταία 24ωρα.
Στο Δ.Σ. θα γίνει συζήτηση και για το θέμα με τα τηλεοπτικά της ΕΡΤ με την οποία θέλουν να κλείσουν το συντομότερο δυνατό αλλά και τα έσοδα των ΠΑΕ από το στοίχημα.
ΑΜΕΣΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
Από την στιγμή που και οι οδηγίες της ΓΓΑ είναι σαφείς για τεστ covid-19 από την αρχή των ομαδικών προπονήσεων, η διοίκηση της Παναχαϊκής έκανε χθες τις απαραίτητες κινήσεις και όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος θα υποβληθούν σε νέα τεστ covid.
Αυτό θα γίνει πιθανότατα σήμερα ή αύριο ώστε να μην υπάρξει κανένα απρόοπτο με την επιστροφή στις προπονήσεις και την ώρα που μετράμε αντίστροφα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ροή ειδήσεων

Advertisement