Παναχαϊκή
Η Παναχαϊκη μπήκε γήπεδο και φουλάρει για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος
Δημοσιεύθηκε
1 μήνα πρνστις

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Επιτέλους στον… φυσικό τους χώρο βρίσκονται από χθες οι παίκτες της Παναχαϊκής οι οποίοι μετά από 37 μέρες στον «πάγο» λόγω του lockdown, βρέθηκαν στο γήπεδο της Αγυιάς και έκαναν ομαδική προπόνηση.
Πριν από την προπόνηση ο τεχνικός Νίκος Παπαδόπουλος μίλησε στους παίκτες του, τους έδωσε οδηγίες για το πρόγραμμα που πρέπει να ακολουθήσουν και τους τόνισε την προσοχή που θα πρέπει να δείξουν όλοι στην τήρηση των υγειονομικών πρωτόκολλων.
Στη συνέχεια έγινε η προπόνηση με τον τεχνικό τιμ να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του και να ρίχνει βάρος σε όλους τους τομείς.
Σιγά-σιγά οι κοκκινόμαυροι θα ρίξουν βάρος στο μοντάρισμα της 11άδας και στο κομμάτι της τακτικής αφού πλέον το βάρος πέφτει εκεί ενόψει και της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.
Άλλωστε μπορεί προς το παρόν να μην επιτρέπεται η διεξαγωγή φιλικών αγώνων όμως υπάρχει η αισιοδοξία πως θα επιτραπεί τις επόμενες μέρες ώστε να γίνουν από τον Παπαδόπουλο και δοκιμές 11άδας ενόψει πρωταθλήματος.
ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 2
Από εκεί και πέρα το σημαντικό ερώτημα που καλείται να απαντηθεί είναι πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα και σε αυτή την κατεύθυνση κινούνται πλέον οι νέες πιέσεις από πλευράς διοργανώτριας αρχής.
Οι πληροφορίες λένε πως προς το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να γίνει Δ.Σ. στη Σούπερ Λιγκ 2 ώστε να συζητηθούν διάφορες λεπτομέρειες για τις επόμενες κινήσεις και φυσικά για το πότε θα γίνει η πρεμιέρα με τελευταία ημερομηνία που έχει πέσει στο τραπέζι να είναι το διήμερο 2-3 Ιανουαρίου.
Βέβαια θα αποφασίσουν πάλι οι λοιμωξιολόγοι αφού πρώτα μελετήσουν την πορεία του ιού η οποία πάντως είναι καθοδική τα τελευταία 24ωρα.
Στο Δ.Σ. θα γίνει συζήτηση και για το θέμα με τα τηλεοπτικά της ΕΡΤ με την οποία θέλουν να κλείσουν το συντομότερο δυνατό αλλά και τα έσοδα των ΠΑΕ από το στοίχημα.
ΑΜΕΣΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
Από την στιγμή που και οι οδηγίες της ΓΓΑ είναι σαφείς για τεστ covid-19 από την αρχή των ομαδικών προπονήσεων, η διοίκηση της Παναχαϊκής έκανε χθες τις απαραίτητες κινήσεις και όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος θα υποβληθούν σε νέα τεστ covid.
Αυτό θα γίνει πιθανότατα σήμερα ή αύριο ώστε να μην υπάρξει κανένα απρόοπτο με την επιστροφή στις προπονήσεις και την ώρα που μετράμε αντίστροφα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
Σχετικά θέματα
-
Ο Τσουκαλάς σφυρίζει το Παναχαϊκή-ΑΕ Καραϊσκάκη
-
Ήρθε Πάτρα ο Γκίνο για την Παναχαϊκη, κλείνει ο Δημόπουλος, κυνηγά «10άρι»
-
Σούπερ Λιγκ 2: Παναχαϊκή-ΟΦ Ιεράπετρας: 2-0 (ΤΕΛΙΚΟ)
-
Οι Μένκα-Μπρους εκτός αποστολής στην Παναχαϊκη, μέσα ο Ανάκογλου
-
Φρένο στη μεταγραφολογία στη Παναχαϊκη, «μιλάει» με «10άρι», ανοιχτό του Γκίνο
-
Β. Πλιάτσικας: «Υπάρχει ψυχολογική κούραση, μονόδρομος η νίκη με ΟΦ Ιεράπετρας»
Παναχαϊκή
Ο Τσουκαλάς σφυρίζει το Παναχαϊκή-ΑΕ Καραϊσκάκη
Δημοσιεύθηκε
14 ώρες πρνστις
25 Ιανουαρίου 2021 13:37
Ανακοινώθηκαν πριν λίγα λεπτά οι ορισμοί των διαιτητών, βοηθών και παρατηρητών της 4ης αγωνιστικής της Super League 2. To ματς της Παναχαϊκής με την Α.Ε. Καραϊσκάκης θα διευθύνει ο Τσουκαλάς από την ΕΠΣ Αθηνών. Βοηθοί του οι Μπουρζοβίτης και Τριαντάφυλλος από τη γειτονική Κορινθία ενώ 4ος είναι ο Μπαιρακτάρης.
Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές
Τετάρτη 27 Ιανουαρίου
Παναχαϊκή – Καραϊσκάκης Άρτας (15.00 ERT SPORTS, Αγυιάς): Διαιτητής: Τσουκαλάς (Αθήνας)
Χανιά – Εργοτέλης (15:00 ERT SPORTS, Περιβολίων) Διαιτητής: Καδδάς (Αχαΐας)
ΟΦΙ – Απόλλων Λάρισας (15:00 ERT SPORTS, Βουζουνεράκειο)Διαιτητής: Βλάχος (Αν. Αττικής)
Διαγόρας – Ιωνικός (15:00 ERT SPORTS, Δημ. Στάδιο Ρόδου): Διαιτητής: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)
Τρίκαλα – Δόξα Δράμας (15:00 ERT SPORTS, Δημ. Στάδιο Τρικάλων): Διαιτητής: Μαλούτας (Ημαθίας)
Λεβαδειακός – Ξάνθη (15.30 ΕΡΤ3, Δημ. Στάδιο Λιβαδειάς): Διαιτητής: Σκουλάς (Θεσσαλίας).
Παναχαϊκή
Ήρθε Πάτρα ο Γκίνο για την Παναχαϊκη, κλείνει ο Δημόπουλος, κυνηγά «10άρι»
Δημοσιεύθηκε
15 ώρες πρνστις
25 Ιανουαρίου 2021 12:48
Στα μεταγραφικά θέματα της Παναχαικης, εβδομάδα εξελίξεων είναι αυτή που ξεκίνησε χθες καθώς το βράδυ έφτασε στην Πάτρα ο Δημήτρης Γκίνο ώστε να προχωρήσει η μεταγραφή του.
Βέβαια για να ολοκληρωθεί η απόκτηση του Γκίνο, θα πρέπει ο τελευταίος να περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις που θα υποβληθεί.
Επίσης σε πολύ καλό δρόμο είναι η απόκτηση του αμυντικού Στέργιου Δημόπουλου με τον οποίο η ΠΑΕ είναι πολύ κοντά σε συμφωνία και σύντομα θα υπάρξει εξέλιξη.
Έχει πέσει στο τραπέζι και ο νεαρός αμυντικό Γιώργος Γιαννούτσος που ανήκει στην ΑΕΚ. Ο Γιαννούτσος είναι αριστερόποδαρος, αγωνίζεται ως στόπερ και μπορεί να βοηθήσει όμως δεν έχει είναι τίποτα σίγουρο.
Από εκεί και πέρα, η ΠΑΕ κινείται με μυστικότητα για την απόκτηση “10αριού” με τις πληροφορίες να λένε πως βρίσκεται σε συζητήσεις με Έλληνα παίκτη ενώ ζεστό παραμένει το ενδιαφέρον για τον Ανδρέα Βασιλόγιαννη.
Παναχαϊκή
Η Παναχαϊκή ήταν βελτιωμένη είχε ουσία, νίκησε (2-0) εύκολα τον ΟΦ Ιεράπετρας και ξεκινά την αντεπίθεσή της
Δημοσιεύθηκε
16 ώρες πρνστις
25 Ιανουαρίου 2021 12:09
ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Βελτιωμένη και κυρίως ουσιαστική ήταν η χθεσινή Παναχαϊκή η οποία με καλή εμφάνιση ειδικά στο β΄ μέρος, νίκησε εύκολα με 2-0 τον ΟΦ Ιεράπετρας για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2 σημειώνοντας την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα χάρη στα γκολ των Αραβίδη (54΄) και Μπάτροβιτς (81΄).
Το χθεσινό «τρίποντο» έχει πολλά οφέλη για τους κοκκινόμαυρους οι οποίοι χάρη στους 3 βαθμούς είναι πολύ κοντά στην κορυφή, μόλις στο -2 από τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό- και αυτό δείχνει πως είναι για τα καλά μέσα στο κόλπο την ώρα που οι αντίπαλοι της έχασαν βαθμούς.
Στα πολλά οφέλη το γεγονός ότι η ομάδα κερδίζει χρόνο προκειμένου να βρει την απαραίτητη χημεία και οι παίκτες να αποκτήσουν ρυθμό ενόψει της συνέχειας.
Επιπλέον οι κοκκινόμαυροι ανεβαίνουν ψυχολογικά και από το γεγονός πως χθες για πρώτη φορά κράτησαν το μηδέν στην άμυνα και αυτό δείχνει κάτι και για τη συνοχή της ομάδας.
Φυσικά και η Παναχαϊκή δεν έγινε ξαφνικά ομάδα, έχει πράγαματ με τη χθεσινή νίκη όμως δείχνει σημάδια βελτίωσης και αν συνεχίσει τη δουλειά, τότε μπορούμε να περιμένουμε περισσότερα πράγματα.
ΜΠΗΚΕ ΔΥΝΑΤΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ
Στο αγωνιστικό μέρος η Παναχαϊκή μπήκε πιο δυνατά, είχε τον έλεγχο του αγώνα και προσπαθούσε παίζοντας από τα άκρα να βγάλει επικίνδυνες στιγμές χωρίς όμως επιτυχία.
Ιδιαίτερα δραστήριοι ήταν οι Αποστολόπουλος-Τσερούτι από τα δεξιά, επιδίωξαν να ανοίξουν χώρους αλλά η άμυνα του ΟΦΙ ήταν σωστά στημένη και δεν άφησε πολλά περιθώρια.
Η πρώτη καλή φάση ήρθε στο 26΄ με το δυνατό σουτ του Πλιάτσικα που έδιωξαν σε κόρνερ οι αμυντικοί του ΟΦΙ, οι οποίοι με διπλή ζώνη δεν άφηναν πολλά περιθώρια για να μπουν οι κοκκινόμαυροι στην περιοχή.
Ο χρόνος κυλούσε, η τακτική της Παναχαϊκής με τις σέντρες δεν απέδιδε με την ομάδα της Κρήτης να κρατά σχετικά εύκολα το 0-0 όμως οι γηπεδούχοι μετά το 30΄ανέβασαν στροφές παίζοντας από τα δεξιά.
Παρά την πίεση, οι φιλοξενούμενοι αντιδρούσαν σωστά και δεν άφηναν την μπάλα να μπει στην περιοχή τους. Παράλληλα προς το τέλος του ημιχρόνου, είχαν και μια ευκαιρία στο 42΄ με το σουτ του Κούστα, που ανάγκασε τον Σούλη να πέσει και να διώξει και το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με 0-0.
Στο β΄ ημίχρονο η Παναχαϊκή μπήκε χωρίς αλλαγή, είχε πάλι τον έλεγχο αλλά δυσκολία να μπει στην αντίπαλη περιοχή και σε αυτή τη λογική ο Παπαδόπουλος έκανε αλλαγή στο 52΄ όταν μπήκε ο Αραβίδης στη θέση του Τσερούτι.
ΠΕΝΑΛΤΙ ΚΑΙ ΜΕ 10 ΠΑΙΚΤΕΣ Ο ΟΦΙ!
Δύο λεπτά αργότερα, η πατρινή ομάδα κέρδισε πέναλτι όταν ο Λούις ανέτρεψε τον Αραβίδη και μάλιστα πήρε 2η κίτρινη κάρτα. Ο ΟΦΙ Ιεράπετρας έμεινε με 10 παίκτες με τον κοκκινόμαυρο επιθετικό να εκτελεί σωστά και να γράφει το 1-0.
Μετά από αυτή την εξέλιξη, η πατρινή ομάδα πήρε τον έλεγχο του αγώνα, είχε κερδίσει την μάχη της μεσαίας γραμμής και προσπαθούσε να φτάσει σε ένα δεύτερο γκολ.
Οι φιλοξενούμενοι έκαναν κινήσεις τακτικής, με 2 αλλαγές προσπάθησαν να βάλουν φρέσκα πόδια στο γήπεδο και το ίδιο έκανε μετά από λίγο και ο τεχνικός της Παναχαϊκής Ν. Παπαδόπουλος που έριξε στο ματς τους Πάνο-Αργυρόπουλο στις θέσεις των Ανάκογλου -Αποστολόπουλου.
Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε, οι κοκκινόμαυροι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, ο ΟΦΙ είχε περιοριστεί σε παθητικό ρόλο ωστόσο έβγαινε σε αντεπίθεση όταν του δινόταν ευκαιρία.
ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΥΡΗ ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ 2-0
Στο τελευταίο 15λεπτο οι γηπεδούχοι πίεσαν ακόμα πιο πολύ, με τους Αραβίδη-Μπάτροβιτς και Γιούση να έχουν αναλάβει πρωτοβουλίες, έψαξαν ένα 2ο γκολ το οποίο ήρθε στο 81΄, όταν με ωραία προσπάθεια του Μπάτροβιτς έκανε το 2-0 και κλείδωσε τη νίκη για τους κοκκινόμαυρους.
Στα τελευταία λεπτά οι φιλοξενούμενοι επιδίωξαν να πιέσουν όμως δεν κατάφεραν πολλά πράγματα, η άμυνα της Παναχαϊκής δεν ανησύχησε σχεδόν καθόλου και έτσι κράτησε ώς το τέλος το 2-0.
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Παπαδόπουλος): Σούλης, Πλιάτσικας, Πατάπης, Αποστολόπουλος (69′ Πάνος), Σταμόπουλος (86′ Μπελεζάκης), Μουστακόπουλος, Ανάκογλου (69′ Αργυρόπουλος), Τσερούτι (55′ Αραβίδης), Γιούσης, Μπάτροβιτς, Κουσκουνάς (86′ Μασούρας).
ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (Παπαματθαιάκης): Παπαδόπουλος, Λουίς, Σμίλτος, Καπιάς, Καψάλης (77′ Πριόνας), Λεμονής (90′ Καλλιμάνης), Αρναούτογλου, Βογιατζής, Φουάση (67′ Τσακμάκης), Κούστα (77′ Γκίνη), Ντάλλα Κόστα (67′ Γκούφας).

Ροή ειδήσεων
ΕΦΕΤ: Ανακαλείται πλαστική κουτάλα
Καρδιοθωρακοχειρουργική: Σε λιγότερο από έναν μήνα
Πεζοδρόμιο -«παγίδα»
ΠΓΝΠ: Με κάρτα πλέον οι συνοδοί
Γώγος: Το εμβόλιο καλύπτει τη βρετανική μετάλλαξη–Τι ισχύει για τα άλλα δύο στελέχη
Εύκολη μηλόπιτα με τριφτή ζύμη
Πάτρα: Τέσσερα νέα κρούσματα κορωνοϊού σε υγειονομικούς στον “Άγιο Ανδρέα”
Κορωνοϊός – Θεσσαλονίκη: Τουλάχιστον δέκα κρούσματα σε στρατόπεδο στην Καλαμαριά
ΑΑΔΕ: Άνοιξε η ηλεκτρονική πύλη για το έντυπο Ε9
ΣΟΚ στην Πάτρα-Πως φτάσαμε στην αιματηρή συμπλοκή-Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση 32χρονος
Αυτή την εβδομάδα
-
Πάτρα - Δ. Ελλάδα4 ημέρες πρν
Πάτρα: Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 48 ετών ο Χρήστος Παπαδόπουλος
-
Πάτρα - Δ. Ελλάδα2 ημέρες πρν
Νέα αύξηση κρουσμάτων στην Αχαΐα-Αναλυτικά η κατανομή
-
Ερασιτεχνικό7 ημέρες πρν
Έφυγε ο παλαίμαχος αμυντικός Ντίνος Αραβαντινός
-
Μπάσκετ2 ημέρες πρν
Basketleague: Προμηθέας-Λαύριο: 90-88 (ΤΕΛΙΚΟ)
-
Εκκλησιαστικά6 ημέρες πρν
Άγιος Ευθύμιος ο Μέγας-Τιμάται σήμερα η μνήμη του
-
Εκκλησιαστικά3 ημέρες πρν
Μητρόπολιτης Χρυσόστομος: Δεν θα γιορτάσει λόγω πανδημίας
-
Παναχαϊκή5 ημέρες πρν
Τελειώνει ο Μπρους από την Παναχαϊκή, κλείνει τον Γκίνο
-
Πολιτισμός3 ημέρες πρν
Στους δρόμους από χθες οι Τελάληδες καλούν τους Πατρινούς να παρακολουθήσουν την αποψινή live streaming τελετή