Connect with us

Μπάσκετ

Boxing Day για τον Προμηθέα, υποδέχεται το Περιστέρι και θέλει επιστροφή στις νίκες

Published

on

Δεν  είναι μόνο η Premier League  που έχει δράση την 26η Δεκεμβρίου, αλλά και η δική μας Basket League  η οποία ανοίγει σήμερα την αυλαία της 9ης αγωνιστικής με δυο παιχνίδια από τα οποία ξεχωρίζει το Προμηθέας-Περιστέρι.

Η Πατρινή ομάδα θέλει  τη νίκη για να κάνει μια νέα αρχή, τις τελευταίες μέρες έκλεισε δυο Αμερικάνους, τον Τζεριαν Γκραμτ και τον Τζ. Εβανς   οι οποίοι έρχονται τις επόμενες ώρες στην Ελλάδα.

H ομάδα  του Γιατρά, θα παρουσιαστεί με νέο πρόσωπο τον Αμερικάνο φόργουρντ Τζεράι Γκραντ ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο την Τετάρτη και θα κάνει ντεμπούτο στο σημερινό ματς. Το συγκρότημα του Μάκη Γιατρά μετά από αρκετό διάστημα, είχε μια ολόκληρη εβδομάδα να δουλέψει χωρίς ευρωπαϊκή αναμέτρηση με αποτέλεσμα να έχουν ενσωματωθεί καλύτερα στη ομάδα και τα τελευταία αποκτήματα, οι Γιάννης Αθηναίου και Γιάννης Αγραβάνης. Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης, πέρασαν λίγες μέρες από το διάστημα στο οποίο ο Βαγγέλης Μάντζαρης έπαιζε στον Προμηθέα και ο Γιάννης Αθηναίου στο Περιστέρι, που πλέον θα τεθούν αντιμέτωποι φορώντας την αντίθετη φανέλα. Στο αγωνιστικό μέρος, η προετοιμασία του Προμηθέα ολοκληρώθηκε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και στην αποστολή θα συμπεριληφθεί κανονικά και ο Χάρης Γιαννόπουλος, που απουσιάζει εδώ και καιρό λόγω τραυματισμού. To παιχνίδι Προμηθέας-Περιστέρι θα σφυρίξουν οι Παπαπέτρου-Μάνος και Σώμος.

Ροή ειδήσεων

Advertisement