Connect with us

Αθλητισμός

Η Super League 2 συγκάλεσε για σήμερα Δ.Σ. για την τροποποίηση λόγω Euro

Published

on

Η Super League 2 συγκαλεί σήμερα Δ.Σ. για τροποποίηση της προκήρυξης και «όχι» για παράταση της αγωνιστικής περιόδου.

Την απόφαση της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων περίμενε χθες η Super League 2 στο αίτημα που έχει καταθέσει για έναρξη πρωταθλήματος.

Ανεξαρτήτως όμως της ημερομηνίας σέντρας η διοργανώτρια διαπίστωσε ότι ο τρόπος διεξαγωγής θα αλλάξει.

Στη χθεσινή τηλεδιάσκεψη μεταξύ της ΕΠΟ, του προέδρου της Super League 1, Λεωνίδα Μπουτσικάρη και του προέδρου της SL2, Λεωνίδα Λεουτσάκου ζητήθηκε παράταση (πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν δέχτηκε) στο φινάλε της αγωνιστικής περιόδου, η οποία δεν μπορεί να δοθεί πέραν της 19ης Μαΐου λόγω του Euro.

Η Super League 2 πριν από τις 10 Ιουνίου δεν μπορεί να ολοκληρώσει πρωτάθλημα 32 αγώνων, οπότε πάμε σε τροποποίηση προκήρυξης. Μία από τις λύσεις που εξετάζονται είναι σεζόν 27 αγώνων, με πλέι οφ και πλέι άουτ ενός γύρου. Αυτό θα συζητηθεί στο σημερινό Δ.Σ. Φυσικά, αυτό που «καίει» πλέον τις ομάδες της κατηγορίας είναι τι μέλλει γενέσθαι με το τηλεοπτικό συμβόλαιο. Γνωρίζουν ότι η αλλαγή στην προκήρυξη αναμένεται να διαφοροποιήσει την προσφορά της ΕΡΤ, αφού τα ματς θα είναι λιγότερα.

ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΕΣΤ COVID OI ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΥΡΟΙ

Οι παίκτες της Παναχαϊκής υποβλήθηκαν χθες σε νέα τεστ covid-19 όπως επιτάσσει μια φορά την εβδομάδα το υγειονομικό πρωτόκολλο. Με την βοήθεια του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη, τον οποίο για μια ακόμα φορά ευχαριστεί η ΠΑΕ Παναχαϊκή, έγιναν χθες τα νέα τεστ και μόλις βγουν τα αποτελέσματα θα σταλούν στην διοργανώτρια αρχή. Μετά τα τεστ ακολούθησε η προπόνηση στην Αγυιά  όπου ο Νίκος Παπαδόπουλος ρίχνει βάρος στην τακτική καθώς μετράμε αντίστροφα για την έναρξη του πρωταθλήματος.

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ

Χθες αργά το βράδυ θα συνεδρίαζαν οι λοιμωξιολόγοι για το άνοιγμα των σχολείων και ενδεχομένως και για το αίτημα της Σούπερ Λιγκ 2 αν θα υπάρξει σέντρα στις 3 ή στις 9 Ιανουαρίου.

Ροή ειδήσεων

Advertisement