Connect with us

Αθλητισμός

Δεν σου έκανε το μπακ; Ώρα να το αντικαταστήσεις 

Published

on

Απίστευτα πράγματα ζούμε εν μέσω πανδημίας. Το ποδόσφαιρο εδώ και δύο μήνες δεν υπάρχει στη ζωή μας. Παρόλα αυτά οι ομάδες μπορούν να πραγματοποιήσουν τις χειμερινές τους μεταγραφές.

Ναι, καλά διαβάσατε. Δεν σας έκανε το μπακ το οποίο αγωνιζόταν στο σπίτι του; Ήρθε η ώρα η διοίκηση να τον αποδεσμεύσει και να κάνει νέα μεταγραφή αφού σε λίγες ημέρες ξεκινάει η μεταγραφική περίοδος και όπως μάθαμε θα ισχύσει κανονικά.

Οι μεταγραφές λοιπόν των ποδοσφαιριστών του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος θα ξεκινήσει στη 1/1/2021, δηλαδή την Παρασκευή, και θα ολοκληρωθεί στη 1/2/2021.

Επομένως αυτή η διαδικασία μπορεί να ωφελήσει τους ανθρώπους που διοικούν έναν σύλλογο για να αποδεσμεύσουν κάποιους ποδοσφαιριστές.

Ποδόσφαιρο δεν βλέπουμε να γίνεται, τουλάχιστον το ερασιτεχνικό, αφού δεν είναι διατεθειμένοι να παραχωρήσουν δωρεάν τεστ σε κανένα σωματείο. Οπότε και να ανάψουν το «πράσινο» φως οι λοιμωξιολόγοι αυτό θα γίνει με όλα τα απαραίτητα μέτρα του υγειονομικού πρωτοκόλλου μέσα στο οποίο είναι και τα τεστ.

Ροή ειδήσεων

Advertisement