Connect with us

Βόλεϊ

Εγινε τηλεδιάσκεψη στη preleague και οι περισσότερες ομάδες είναι υπέρ της έναρξης-Θετικός ο ΑΟ Αιγιαλέων

Published

on

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Με δεδομένο πως η volley league ανδρών ξεκίνησε το Σαββατοκύριακο και πως σύντομα θα ξεκινήσει και το πρωτάθλημα της volley league γυναικών, πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στις πιο κάτω κατηγορίες, την pre league και την Α2 Εθνική βόλεϊ, καθώς βλέπουμε και τη διάθεση της πολιτείας να ανοίξει σιγά-σιγά ο αθλητισμός.

Βέβαια σημαντικό στοιχείο στο σενάριο επανέναρξης του πρωταθλήματος είναι τι θα γίνει με το υγειονομικό πρωτόκολλο που θα ακολουθήσει κάθε πρωτάθλημα, ώστε η πολιτεία να ανάψει πράσινο φως αφού είναι κομβικό για να δοθεί το ΟΚ.
Εδώ όμως υπάρχει ένα συγκεκριμένο ερώτημα, υπάρχουν οι οικονομικές δυνατότητες από πλευρές ομάδων για να γίνονται ανά εβδομάδα μοριακά τεστ λίγη όχι;
ΘΕΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ PRE LEAGUE
Για παράδειγμα πριν λίγες μέρες υπήρξε τηλεδιάσκεψη που συμμετέχει ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος με εκπρόσωπους και των 12 ομάδων που αγωνίζονται στη pre league όπου εξέφρασαν την αγωνία τους για το πότε θα τους επιτρέψουν χρονικά. Την Αχαΐα εκπροσώπησε ο ΑΟ Αιγιαλέων ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι υπέρ της έναρξης του πρωταθλήματος.
Οι πληροφορίες λένε πως η πλειοψηφία των ομάδων ήταν θετικές για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και μάλιστα η πλειοψηφία ήταν θετική να αναλάβει και το κόστος των τεστ.
Από εκεί και πέρα εντός των ημερών θα υπάρξει σύσκεψη ανάμεσα σε ανθρώπους της ΕΟΠΕ και την ΓΓΑ για να συζητήσουν αρχικά την επιστροφή των ομάδων στις ομαδικές προπονήσεις και προϊόντος του χρόνου να αρχίσει το πρωτάθλημα ενδεχόμενος τον Μάρτιο.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
Για παράδειγμα, με επιστολή του προς την Ε.Ο.ΠΕ. ο Απόλλωνας Καλαμάτας -αγωνίζεται η Πατρινή Νίκη Κόλλια- που αγωνίζεται στη πρι λιγκ γυναικών ζητά να ξεκινήσουν άμεσα οι απαραίτητες ενέργειες για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.
Μεταξύ άλλων η επιστολή αναφέρει: ««Με την παρούσα επιστολή θέλουμε, αφενός να σας μεταφέρουμε την ικανοποίησή μας που μέσω των προσπαθειών σας επαναξεκίνησαν οι μεγάλες κατηγορίες Α1 ανδρών και γυναικών και αφετέρου να σας ζητήσουμε την επανέναρξη της δεύτερης κατηγορίας στη χώρα της Pre League γυναικών στην οποία και ανήκουμε.
Είναι γνωστό ό,τι η δημιουργία της Pre League γυναικών έδωσε μια μεγάλη ώθηση στην ανάπτυξη του ανταγωνιστικού γυναικείου βόλεϊ, με συνθήκες αγώνων εφάμιλλων της μεγάλης κατηγορίας και έχει μεγάλη συμμετοχή στην επιτυχία της εθνικής μας ομάδας μετά από πολλά χρόνια.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement