Connect with us

Βόλεϊ

Ο Αιγιαλεων νέα ενίσχυση, ανακοίνωσε τους Λημναίο-Σαλίτ

Published

on

Συνεχίζονται οι προσθήκες από τη διοίκηση του ΑΟ Αιγιαλεων ο οποίος την Τρίτη, ανακοινώσε την απόκτηση του Γιώργου Λημναίου και του Γαβριήλ Σαλίτ οι οποίοι αποτελούν νέα πρόσωπα για την ομάδα βόλεϊ.

 

Ο Γαβριήλ Σαλιτ είναι 24 ετων, πασαδόρος με θητεία σε αρκετές ομάδες όπως είναι η ΑΕΚ, Νεοι Βυρωνας, ΑΕ Γκράβα αλλά και τις πολωνικές Κρασνικ και Σουιντκ.

«Ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο, τον προπονητή και τους παίκτες του Αιγιαλεων για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν αλλά και την ευκαιρία να αγωνιστώ στη ανδρική ομάδα τη νέα σεζόν» είπε ο Σαλίτ και πρόσθεσε: «Χαίρομαι που επιστρέφω στα γήπεδα  μετά από τόσο καιρό και εύχομαι να κυλήσουν όλα ομαλά».

Σε οτιαφορά τον Γιώργο Λημναίο, είναι 19 ετών, αγωνίζεται ως διαγώνιος  και η  ανακοίνωση έχει ως εξής: «Το Δ.Σ. του Α.Ο. Αιγιαλέων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Γιώργου Λημναίου! Ο μόλις 19 ετών διαγώνιος παίκτης με 1.94 ύψος, έχει αγωνιστεί στον Φ.Ο.Κ. Χίου και φέτος θα είναι η πρώτη του επίσημη σεζόν στην αιγιώτικη ομάδα. Ο ίδιος ανυπομονεί με τη σειρά του να μπει στο γήπεδο και να δουλέψει σκληρά για τη φετινή σεζόν! Γιώργο, τα λιοντάρια σε καλωσορίζουν στη νέα σου ομάδα! Καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες».

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement