Connect with us

Παναχαϊκή

Η ΕΠΟ έδωσε παράταση μέχρι τις 26/2 για μεταγραφές στη Σούπερ Λιγκ 2 και η Παναχαϊκή πρέπει να το εκμεταλλευτεί

Published

on

Όπως είχε γράψει η «Γ» εδώ και πολλές μέρες, η μεταγραφική περίοδος για τις ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2, πήρε παράταση και επίσημα καθώς χθες η ΕΠΟ αποφάσισε να μεταφέρει τη λήξη της διορίας μέχρι τις 26 Φεβρουαρίου και όχι στις 31 Ιανουαρίου που ισχύει.

Η ΕΠΟ στη χθεσινή εκτελεστική επιτροπή, λόγω της καθυστερημένης έναρξης και των διαδοχικών αγώνων που θα κληθούν να δώσουν όλες οι ομάδες απαιτείται να έχουν λύσεις, αποφάσισε οι μεταγραφές στη Super League 2 να ολοκληρωθούν στις 26 Φεβρουαρίου και αυτές για τους άνεργους στις 15 Μαρτίου.

Αυτή η εξέλιξη είναι θετική για όλες τις ομάδες της κατηγορίας και πρέπει να το εκμεταλλευτεί η ομάδα της Παναχαϊκής και να κινηθεί για την ενίσχυσης της στις θέσεις που έχει ζητήσει ο προπονητής.

Να σημειώσουμε πως με βάση τους περιορισμούς που ισχύουν για την πατρινή ομάδα, η τελευταία στη μεταγραφική περίοδο που τρέχει μπορεί να πάρει 3 Έλληνες παίκτες άνω των 25 ετών, όσους Έλληνες παίκτες επιθυμεί κάτω των 25 ετών και όσους ξένους επιθυμεί κάτω των 23 ετών.

Αν και ακόμα δεν έχουμε δει όλους τους παίκτες της ομάδας σε επίσημα παιχνίδια, θα είναι προς όφελος της Παναχαϊκής η διοίκηση να φροντίσει να την ενισχύσει με 2-3 έμπειρους παίκτες που θα δώσουν λύσεις και θα προσφέρουν περισσότερες επιλογές για να ανταποκριθεί σε ένα πρωτάθλημα που θα γίνει με ρυθμούς ΝΒΑ.

ΦΟΥΛΑΡΕΙ ΓΙΑ ΡΟΔΟ, ΠΙΣΤΗ ΓΙΑ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ

Στο μεταξύ η πατρινή ομάδα από χθες μπήκε στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της και φουλάρει για να πετύχει το πρώτο της διπλό στο πρωτάθλημα στην αυριανή αναμέτρηση με τον Διαγόρα.

Οι κοκκινόμαυροι με νίκη όχι μόνο θα πάρουν 3 πολύτιμους βαθμούς αλλά έμμεσα θα σβήσουν και το στραβοπάτημα από το Χ της πρεμιέρας με τα Τρίκαλα.

Στο στρατόπεδο της Παναχαϊκής υπάρχει πιστή για να παρουσιάσουν μια διαφορετική εικόνα και να επιβάλουν τον ρυθμό τους ώστε να φτάσουν στη νίκη στο γήπεδο της Ρόδου.

ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΤΡΟΒΙΤΣ

Το μοναδικό ερωτηματικό για το αυριανό παιχνίδι είναι ο Βέλικο Μπάτροβιτς ο οποίος χτύπησε στο πόδι στην πρεμιέρα με τα Τρίκαλα και έχει ενοχλήσεις.

Ο Μαυροβούνιος χθες έκανε μέρος της προπόνησης και ειδικό πρόγραμμα φυσικοθεραπείας, παραμένει αμφίβολος και αν θα είναι διαθέσιμος θα ξεκαθαρίσει σήμερα που θα δοκιμάσει να προπονηθεί.

Στο αγωνιστικό μέρος, οι παίκτες της Παναχαϊκής συνέχισαν χθες την προετοιμασία με προπόνηση στο γήπεδο της Αγυιάς και τον Παπαδόπουλο να δουλεύει στο κομμάτι της τακτικής.

Οι κοκκινόμαυροι θα προπονηθούν σήμερα στο γήπεδο της Οβρυάς όπου θα γίνουν οι τελευταίες δοκιμές στην 11άδα -λέγεται πως θα γίνουν και αλλαγές- και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή η οποία θα αγωνιστεί με τον Διαγόρα Ρόδου.

Αρχηγός αποστολής θα είναι ο γενικός διευθυντής Απόστολος Βεντουρής ο οποίος μαζί με τους παίκτες το μεσημέρι θα αναχωρήσει για το «Ελ. Βενιζέλος» από όπου θα πετάξει για τη Ρόδο όπου και θα καταλύσει σε ξενοδοχείο.

Ροή ειδήσεων

Advertisement