Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Μανώλης Τσουραμάνης: «Επαινετή από όλους η προσπάθεια του ΠΕΑΚ»

Published

on

Επανήλθε κανονικά χθες και χωρίς το παραμικρό πρόβλημα σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων η γυναικεία ομάδα πόλο της ΝΕΠ στο «Α. Πεπανός» κάτω από τις οδηγίες του Κώστα Σακκαλή.

Από την πλευρά του προέδρου της ΝΕΠ Μανώλη Τσουραμάνη επισημάνθηκαν τα εξής: «Γίνεται μια σημαντική προσπάθεια από την πλευρά των υπευθύνων του «Α. Πεπανός» ιδιαίτερα αυτό το διάστημα όπου το κολυμβητήριο λειτουργεί μόνο για τις γυναίκες της ΝΕΠ και δεν υπάρχει το παραμικρό παράπονο για την όλη συνεργασία μας».
ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ
Την προσεχή Παρασκευή αναμένεται να ξεκαθαρίσει η επανεκκίνηση του πρωταθλήματος της Α΄ Εθνικής Πόλο Γυναικών. Στην πρόσφατη τηλεδιάσκεψη της ΚΟΕ με τους εκπροσώπους των σωματείων πόλο της Α1 Ανδρών και της Α’ Γυναικών, αν υπήρξε μια ομοφωνία (χωρίς να συζητηθούν καν άλλα σενάρια) ήταν αυτή της άνεσης επανεκκίνησης του πρωταθλήματος της μεγάλης κατηγορίας των γυναικών στις 10 Φεβρουαρίου και της ολοκλήρωσής του με όλες τις αγωνιστικές των δύο γύρων της κανονικής διάρκειας, αλλά και των πλέι οφ και πλέι άουτ (περίπου όπως αρχικά είχε σχεδιαστεί), το αργότερο μέχρι τα τέλη Μαΐου.
Οι υπεύθυνοι του τμήματος πόλο της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, μάλιστα, έχουν εκπονήσει το προσχέδιο με την προκήρυξη του υπολοίπου του πρωταθλήματος, από την 6η αγωνιστική (καθώς διακόπηκε στην 5η) την προσεχή Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου, μέχρι και το τέλος των πλέι οφ και πλέι άουτ. Προκήρυξη η οποία περιέχει και τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα και την οποία απέστειλαν στη ΓΓΑ προς έγκριση. Αναμενόταν, λοιπόν, να δοθεί το ok. Και η προσδοκία ήταν πως αυτό θα γινόταν την περασμένη Παρασκευή (29/1). Κάτι που δεν συνέβη, καθώς ανακοινώθηκε από τους αρμοδίους η επιβάρυνση του επιδημιολογικού φορτίου στην Αττική (που μπήκε στο κόκκινο), που απέτρεψε οποιαδήποτε σχετική αναφορά και συζήτηση.
Οι όποιες εξελίξεις και αποφάσεις για το ξεκίνημα ή όχι της Α΄ Γυναικών, πλέον, αναμένονται την προσεχή Παρασκευή οπότε και θα έχουμε τις σχετικές εισηγήσεις των λοιμωξιολόγων και αμέσως μετά τις σχετικές κυβερνητικές αποφάσεις.
Σύμφωνα με την πορεία των πραγμάτων, πάντως, τις τελευταίες πληροφορίες και τα όσα είχε πει ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, το ενδεχόμενο για την άμεση επανεκκίνηση την επόμενη Τετάρτη 10 Φλεβάρη, έμοιαζε… χλωμό. Χαρακτηριστική των προθέσεων ήταν η ατάκα του ΓΓΑ Γιώργου Μαυρωτά -που αναφέρθηκε στο παρασκήνιο των σχετικών συζητήσεων- ότι, εφόσον η Εθνική Γυναικών δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση (από το Προολυμπιακό τουρνουά) στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, δεν συντρέχει λόγος βιασύνης, καθώς υπάρχει πλέον χρόνος μπροστά για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα πόλο της Α’ Γυναικών και δεν είναι απαραίτητο να τελειώσει στα τέλη Μαΐου.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement