Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Νίκος Ανδρικόπουλος- πρόεδρος του Συλλόγου Ανθοπωλών Ν. Αχαΐας: «Δικαιώθηκε ο αγώνας μας»

Published

on

Με μεγάλη ανακούφιση υποδέχθηκαν οι ανθοπώλες την απόφαση της κυβέρνησης να τους επιτρέψει να εργαστούν αυτό το Σαββατοκύριακο για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, με πωλήσεις click away και click inside, καθώς επίσης και με παραδόσεις κατ΄οίκον, όπως αναφέρει ο πρόεδρος του Συλλόγου Ανθοπωλών Ν. Αχαΐας και ιδιοκτήτης του «Ανθόκηπος» Νίκος Ανδρικόπουλος.

«Ανοίγουμε τις πύλες μας το Σαββατοκύριακο κατ΄εξαίρεση λόγω της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου, μιας μέρας που παραδοσιακά κάνουμε υψηλούς τζίρους. Ευχαριστούμε την κυβέρνηση που κατανόησε το πρόβλημα που θα αντιμετώπιζε ο κλάδος μας εάν δεν ανοίγαμε, δεδομένουμε ότι εδώ και 1,5 μήνες έχουμε κάνει προπαραγγελίες σε λουλούδια και κυρίως στα τριαντάφυλλα και τις έχουμε ήδη πληρώσει. Ο Σύλλογος της Αττικής και της Αχαΐας έκανε μεγάλο αγώνα για να μην χάσουμε αυτήν την ημέρα και υποστούμε τεράστια οικονομική ζημία. Ακόμα και ένα μικρό ανθοπωλείο αυτή την ημέρα κάνει τον μεγαλύτερο τζίρο της χρονιάς, μπορεί να φθάσει 3.000-4000 ευρώ. Εάν δεν ανοίγαμε η οικονομική καταστροφή θα ήταν πολύ μεγάλη καθώς από την αρχή της πανδημίας έχουμε χάσει όλες τις εορταστικές περιόδους. Ο αγώνας μας δικαιώθηκε και ευελπιστούμε ότι θα πάρουμε μια σημαντική ανάσα», επισημαίνει.

Προσθέτει, επίσης πως «θα ανοίξουμε τις πύλες μας τηρώντας στο ακέραιο τα υγειονομικά μέτρα για να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας με ασφάλεια. Υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει οι πελάτες να έχουν κλείσει ραντεβού, είτε τηλεφωνικά ή με μήνυμα για να μπορέσουν να μπουν στο κατάστημα για την αγορά τους ή για να στείλουν την ανθοδέσμη τους, εκεί που επιθυμούν. Εμείς είμαστε πανέτοιμοι να τους εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο τρόπο».

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement