Connect with us

Αθλητισμός

Παπαδόπουλος: “Παίξαμε σωστό ποδόσφαιρο, δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν”

Published

on

Ο τεχνικός της Παναχαϊκής, Nίκος Παπαδόπουλος μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ3 και αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στην προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του:

«Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τη σημερινή εμφάνιση, διότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο σήμερα. Στο πρώτο μέρος είχαμε καλές στιγμές, παίξαμε σωστό ποδόσφαιρο, αλλά πρέπει να μάθουμε να είμαστε πιο προσεκτικοί όταν βγαίνουμε στην κόντρα, στις τελικές μας πάσες και να σκοράρουμε πιο εύκολα.

Το πάθος και η ψυχή μας έδωσαν τη σημερινή νίκη. Είπα στα παιδιά πριν την έναρξη να βγουν έξω και να αποδείξουν στους εαυτούς τους πως αξίζουν την πρώτη θέση. Χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες μας για να αντέξουμε σε αυτό το πρωτάθλημα και είναι η ώρα να δούμε τα επόμενα παιχνίδια.

Θα το ξαναπώ, καμία ομάδα δεν είναι καλύτερη από την Παναχαϊκή στη φετινή Superleague 2. Είναι δύσκολο ένας προπονητής να διαχειριστεί σωστά το ρόστερ του υπό αυτές τις φετινές δύσκολες συνθήκες, ωστόσο κάνουμε το καλύτερο. Να ξεκουραστούμε και να δούμε το ματς με τα Χανιά με καλή ψυχολογία και σωστή στρατηγική. Παίζοντας αυτό το ποδόσφαιρο, δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν».

Ροή ειδήσεων

Advertisement