Connect with us

Μπάσκετ

Ο διεθνής Χάρης Γιαννόπουλος μιλά στη «Γ» για την μάχη με την ΑΕΚ αλλά και το Κύπελλο

Published

on

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Πρόκειται για έναν από τους παίκτες που έχουν βοηθήσει σημαντικά στην εξαιρετική πορεία που κάνει ο Προμηθέας το τελευταίο διάστημα στο πρωτάθλημα και έχει συνδράμει τα μέγιστα για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό κυπέλλου.

Ο λόγος για τον διεθνή σούτιγνκ γκαρντ, Χάρη Γιαννόπουλο ο οποίος μίλησε χθες στη «Γ» και αναφέρθηκε τόσο στην μονομαχία του Σαββάτου με την ΑΕΚ όσο και στην πρόκριση της ομάδας στον τελικό κυπέλλου.
«Το μυαλό μας είναι στο πρωτάθλημα και στο παιχνίδι του Σαββάτου με την ΑΕΚ που είναι από τις καλύτερες ομάδες και αυτό το δείχνει το ποιοτικό ρόστερ» είπε αρχικά ο Χάρης Γιαννόπουλος και πρόσθεσε: «Στόχος μας είναι να πάρουμε τη νίκη και να βάλουμε από κάτω την ΑΕΚ την οποία έχουμε νικήσει και στο ΟΑΚΑ».
Σε ερώτηση για το ποιο θα είναι το σημείο-κλειδί που πρέπει να προσέξει η πατρινή ομάδα, ο Χάρης Γιαννόπουλος απάντησε: «Εκτίμησή μου είναι πως δεν θα πρέπει να πάμε στον ρυθμό της ΑΕΚ, επίσης πρέπει να μην πάμε στο 5 εναντίον 5 και είναι σημαντικό να αντεπεξέλθουμε στο ψηλό σχήμα που συνηθίζει η Ένωση».
Σε ερώτηση για την σπουδαία πρόκριση της ομάδας στον τελικό κυπέλλου, ο Χάρης Γιαννόπουλος, ήταν λιτός και αφοπλιστικός.
Είναι τεραστία επιτυχία η 2η συνεχόμενη πρόκριση του Προμηθέα στον τελικό αλλά δεν μας αρκεί. Αυτό που θέλουμε όλοι είναι να κατακτήσουμε το Κύπελλο όμως όπως είπα και πιο πάνω, αυτή την στιγμή το κύπελλο πηγαίνει στην άκρη και κοιτάζουμε το πρωτάθλημα».
ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΣΤΡΟΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ
Από εκεί και πέρα η πατρινή ομάδα από χθες έχει μπει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της ενόψει της ΑΕΚ όπου φυσικά ο στόχος της είναι μια νέα νίκη που θα την κρατήσει ψηλά στη βαθμολογία αλλά θα την διατηρήσει σε εξαιρετική ψυχολογική κατάσταση.
Μην ξεχνάμε πως οι «πορτοκαλί» προέρχονται από 2 συνεχόμενες νίκες στο κύπελλο όμως στο πρωτάθλημα ακόμα δεν έχουν εξασφαλίσει την τετράδα και θέλουν τη νίκη στο σαββατιάτικο ματς για να κάνουν ένα ακόμα βήμα προς την τετράδα.
ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ
Στο αγωνιστικό μέρος, η προετοιμασία της ομάδας συνεχίστηκε χθες με απογευματινή προπόνηση στο «Τόφαλος» και το ευχάριστο για τον Γιατρά είναι πως δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.
Ο Πατρινός τεχνικός πλέον έχει ξεκινήσει κατασκοπεία εναντίον της ΑΕΚ και έχει ρίξει βάρος στα δυνατά και αδύνατα σημεία του αντιπάλου.
Η προετοιμασία θα συνεχιστεί καθημερινά και την Παρασκευή θα ολοκληρωθεί με την αποστολή.

Ροή ειδήσεων

Advertisement