Connect with us

Παναχαϊκή

Χωρίς Μασούρα-Κουσκουνά, Κόκκα η αποστολή της Παναχαϊκής με Τρίκαλα

Published

on

Με προπόνηση στο γήπεδο της Οβρυάς πριν από λίγο,  ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Παναχαϊκής ενόψει του αυριανού εκτός έδρας αγώνα με τα Τρίκαλα και υπάρχουν προβλήματα για την Πατρινή ομάδα.

Εκτός από τις γνωστές απουσίες του τραυματία Κουσκουνά και του τιμωρημένου Μουστακόπουλου, προστέθηκε και η απουσία του Μασούρα που τραυματίστηκε στη προπόνηση και μένει εκτός για την αυριανή αναμέτρηση αλλά και του Κόκκα.

Η αποστολή της Παναχαϊκής αναχώρησε πριν λίγα λεπτά για τα Τρίκαλα και ο Χρήστος Παρασκευόπουλος  συμπεριέλαβε στην αποστολή τους εξής: Κολοβούρης, Σούλης, Μαρκοπουλιώτης, Πατάπης, Πλιάτσικας, Λαρέα, Πάνος, Αποστολόπουλος, Μπελεζάκης, Σταμόπουλος, Μπρους, Μουστακόπουλος, Κόκας, Ανάκογλου, Παπαδόπουλος, Γιούσης, Σκεπετάρης, Τσερούτι, Μπάτροβιτς και Αραβίδης.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: Πραγματοποιήθηκε σήμερα η τελευταία προπόνηση της ομάδας μας για το αυριανό εκτός έδρας ματς στα Τρίκαλα. Την τελευταία στιγμή προέκυψε πρόβλημα τραυματισμού (διάστρεμμα) του Ν. Μασούρα, ο οποίος μαζί με τους Ν. Κουσκουνά και Κόκα θα παραμείνουν στην Πάτρα ώστε να ακολουθήσουν θεραπευτικές αγωγές. Ο τιμωρημένος Γ. Μουστακοπουλος θα ακολουθήσει κανονικά την αποστολή για ψυχολογικούς λόγους.
Η αποστολή της ομάδας μας αποτελείται από τους : Κολοβούρη, Σούλη, Μαρκοπουλιώτη, Παταπη, Πλιάτσικα, Larrea, Πάνος, Αποστολοπουλος, Μπελεζακης,Σταμοπουλος, Bruce, Μουστακοπουλος, Αργυρόπουλος, Ανάκογλου, Παπαδόπουλος, Γιούσης, Σκεπετάρης, Cerrutti, Batrovic, Μικες, Αραβίδης

Ροή ειδήσεων

Advertisement