Connect with us

Παναχαϊκή

Η Παναχαϊκή μετρά μόλις 1 γκολ στα 3 τελευταία ματς και πρέπει να βρει λύσεις ενόψει της συνέχειας

Published

on

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Η ουσία του ποδοσφαίρου είναι το γκολ και είναι στα τελευταία ματς έχει στοιχίσει στην ομάδα της Παναχαϊκής η οποία έχει υποχωρήσει στην 5η θέση της βαθμολογίας και με -10 βαθμούς από την κορυφή, πλέον αλλάζει τον ρεαλιστικό της στόχο στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2.

Ρίχνοντας μια ματιά στα στατιστικά που λένε πάντα την αλήθεια, η πατρινή ομάδα στα τελευταία 3 παιχνίδια έχει σκοράρει μόνο 1 γκολ, στο ματς με την Ξάνθη όπου νίκησε κιόλας όμως στα άλλα 2 που δεν σκόραρε και ο απολογισμός ήταν μόνο 1 βαθμός.
Συγκεκριμένα οι κοκκινόμαυροι ήρθαν 0-0 εκτός έδρας με τα Τρίκαλα και ηττήθηκαν 1-0 εντός έδρας από τον Διαγόρα Ρόδου. Για την αφλογιστία μπορούμε να αναφερθούμε σε δικαιολογίες όπως είναι οι απουσίες έμπειρων παικτών -οι Κουσκουνάς και Αραβίδης έπαιξαν 20 λεπτά και στα 2 ματς μαζί- όμως η ουσία δεν αλλάζει.
Οπότε με λίγα λόγια ένα από τα πρώτα κομμάτια που πρέπει να αλλάξει ή να βρει λύση η ομάδα του Παρασκευόπουλου είναι η λειτουργία από τη μέση και μπροστά αφού δεν είναι μόνο η τελική προσπάθεια αλλά και η ανάπτυξη που παρουσίαζε προβλήματα και σε πολλά παιχνίδια είναι από τις αδυναμίες της.
ΤΡΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΜΑΤΣ ΣΕ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ
Η Παναχαϊκή αν θέλει να ελπίζει βάσιμα στην παρουσία της στην πρώτη εξάδα και μάλιστα και με ένα καλό πλασάρισμα πρέπει να βρει γκολ και κατ’ επέκταση νίκες στα επόμενα 3 παιχνίδια τα οποία θα γίνουν σε διάστημα μια εβδομάδας και είναι πολύ σημαντικά.
Η πατρινή ομάδα θα παίξει την Κυριακή στην Κρήτη με τον ΟΦ Ιεράπετρας, την Τέταρτη στην Άρτα με την ΑΕ Καραϊσκάκης και την Κυριακή εντός έδρας με τον Απόλλωνα Λάρισας.
Καταλαβαίνει κανείς πόσο σημαντικά είναι τα παιχνίδια αυτά με την ομάδα να θέλει ένα πολύ καλό βαθμολογικό απολογισμό για να μείνει μέσα στην πρώτη εξάδα.
Στο κομμάτι του γκολ αναμένεται να δουλέψει το δίδυμο των προπονητών Παρασκευόπουλου-Σπηλιόπουλου και στα θετικά είναι πως έχει επιστρέψει σιγά-σιγά και ο Νίκος Κουσκουνάς που είναι η αιχμή του δόρατος για την πατρινή ομάδα.
ΕΠΙΑΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΝΟΨΕΙ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ
Σε ρυθμούς Ιεράπετρας κινείται η ομάδα της Παναχαϊκής η οποία χθες το μεσημέρι προπονήθηκε στο γήπεδο της Αγυιάς και ξεκίνησε την προετοιμασία της ενόψει του αγώνα της Κυριακής.
Φυσικά δεν υπάρχει άλλος στόχος εκτός από τη νίκη ώστε η ομάδα να παραμείνει στην πρώτη 6αδα της βαθμολογίας και να μπει με όσο το δυνατόν καλύτερη βαθμολογία στη μάχη των πλέι-οφ.
Στη χθεσινή προπόνηση συμμετείχαν κανονικά όλοι οι παίκτες εκτός από τον Χρήστο Αραβίδη – από χθες είναι στην Αθήνα για να ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα θεραπειών- ο οποίος πάντως είναι πιθανό να είναι διαθέσιμος για την Ιεράπετρα.
Οι κοκκινόμαυροι θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους την Παρασκευή και το βράδυ της ίδιας μέρας θα αναχωρήσει η αποστολή ακτοπλοϊκώς για την Κρήτη.
• Σήμερα το μεσημέρι (15.00) θα διεξαχθεί η εξ αναβολής μάχη της Ξάνθης με τη Δόξα Δράμας για την 3η αγωνιστική και την Παναχαϊκή την ενδιαφέρει άμεσα το αποτέλεσμα για να δει αν θα παραμείνει στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Ροή ειδήσεων

Advertisement