Connect with us

Ποδόσφαιρο

 Σε ένα πεντάλεπτο γκρεμίστηκαν όλα για τον Ολυμπιακό

Published

on

Πικρή ήττα 3-1 γνώρισε ο Ολυμπιακός από την Άρσεναλ στο «Καραϊσκάκη» που λύγισε στο τελευταίο δεκάλεπτο και πλέον ψάχνει μόνο θαύμα για τις όποιες πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League.

Η ομάδα του Μαρτίνς, λύγισε από τα προβλήματα που ξεκίνησαν πριν την έναρξη του ματς με τη μη συμμετοχή του Μπα πέντε λεπτά πριν την σέντρα, που οδήγησε σε άμυνα ανάγκης και κορυφώθηκαν μέσα στο παιχνίδι, αφού οι «ερυθρόλευκοι» πλήρωσαν τα λάθη τους και γνώρισαν την ήττα που δεν τους αφήνει πολλά περιθώρια ενόψει της ρεβάνς στο Λονδίνο.

Τραγικό λάθος από Ρέαμπτσιουκ αλλά και Σα στο 1-0 των «κανονιέρηδων», ενώ η απάντηση του Ελ Αραμπί δεν ήταν ικανή να γλιτώσει τον Ολυμπιακό που κατέρρευσε στο φινάλε και δέχθηκε δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε όλα κόντρα απέναντι στην Άρσεναλ, παίζοντας με τον Εμβιλά στόπερ, τον Σα σε κακή βραδιά και τους διαιτητές να μετράνε το 1-2 με τους “ερυθρόλευκους” να “φωνάζουν” για επιθετικό φάουλ και κάπως έτσι γνώρισε την ήττα ψαλιδίζοντας τις ελπίδες για πρόκριση στον επαναληπτικό αγώνα.

ΤΑ ΓΚΟΛ

Στο 34ο λεπτό, όταν μετά από λάθος του Ρέαμπτσιουκ η μπάλα έφτασε στον Νορβηγό που με ένα ξερό σουτ από τα 25 μέτρα εκτέλεσε τον Σα και άνοιξε λογαριασμό για τους «κανονιέρηδες».

Στο 56ο λεπτό  ο Ελ Αραμπί , είπε ευχαριστώ στο λάθος των Λένο-Θεμπάγιος και μετά το κλέψιμο έξω από την περιοχή εκτέλεσε ιδανικά τον τερματοφύλακα των Λονδρέζων που ήταν εκτός εστίας, για το 1-1 του Ολυμπιακού.

Στο 79’ η Άρσεναλ έφτασε και σε δεύτερο γκολ, όταν μετά από σέντρα του Γουίλιαν μετά από κόρνερ, ο Γκάμπριελ πήρε την κεφαλιά από τον Εμβιλά για να στείλει την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Σα. Βέβαια για τη φάση υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από τους Πειραιώτες για φάουλ του σκόρερ στον Γάλλο, καθώς έχει βάλει το χέρι του πάνω στον αντίπαλο, αλλά ο Γερμανός άκουσε τον VAR και έδειξε σέντρα για το 2-1.

Στο 85’ δέχθηκε ακόμα ένα τέρμα, με τον Ελνένι που είχε περάσει μόλις πριν λίγη ώρα στο ματς να νικάει τον Σα για το 3-1.

Ροή ειδήσεων

Advertisement