Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Το συγκινητικό βίντεο του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Κρίνου για την Ελληνική Επαναστάση

Published

on

Με ένα συγκινητικό βίντεο, ο Εκπολιτιστικός σύλλογος Κρίνου επέλεξε να τιμήσει την επέτειο των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση.

Στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε συμμετέχουν τα μέλη του χορευτικού συλλόγου και είναι τα εξής: Χριστίνα Σοφιανού, Χαρά Σοφιανού, Ελένη Παπαχαραλάμπους, Σοφία Βεροπούλου, Δημήτρης Μερτής, Θεόφιλος Παναγάκης, Στάθης Κωνσταντινόπουλος, Θέμης Σταυρόπουλος και ο δάσκαλος χορού, Παναγιώτης Νιφόρας

Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Κρίνου ανάρτησε στην προσωπική του ιστοσελίδα το βίντεο με το παρακάτω σχόλιο:

“Η Ελλάδα του 2021 δεν ξεχνά, μόνο τιμά! Αντικρίζει κατάματα το ένδοξο παρελθόν και παλεύει με κάθε της δύναμη να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες και τα εμπόδια, έχοντας στο πλευρό της την Θεοτόκο , την άγρυπνη φρουρό του που προστατεύει το έθνος μας !
Ζήτω η Ελλάς! Οφείλουμε αιώνιο σεβασμό και ύψιστη τιμή στους ήρωες του 1821 ! Οφείλουμε να παραδειγματιστούμε από την απαράμιλλη αγάπη τους για την πατρίδα ! Οφείλουμε να είμαστε ενωμένοι γιατί μόνο ενωμένοι θα νικήσουμε!
#200χρόνιαένδοξηςιστορίας #200χρόνιαυπερήφανοιπουειμαστεΈλληνες
Το παρακάτω βίντεο γυρίστηκε με πρωτοβουλία του διδάσκοντα παραδοσιακών χορών του εκπολιτιστικού μας συλλόγου, Παναγιώτη Νιφόρα.

Τον ευχαριστούμε βαθύτατα για την όμορφη ιδέα του , η οποία υλοποιήθηκε από τα παιδιά του χορευτικού μας τμήματος”!

Ροή ειδήσεων

Advertisement