Connect with us

Αθλητισμός

Χ. Καράπιτσος:«Είμαστε Παναχαϊκή»

Published

on

Ο προπονητής των «κοκκινόμαυρων», Χρήστος Καραπίτσος μίλησε στη «Γ» αναφέροντας ότι δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη  

TOY ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ Κ. ΓΑΛΑΡΙΩΤΗ

Δύσκολο το ερχόμενο παιχνίδι με τον Εργοτέλη ωστόσο οι «κοκκινόμαυροι» στις προπονήσεις δείχνουν διάθεση, όρεξη και έτοιμοι να «σκοτώσουν» τον αντίπαλό τους.

Ο προπονητής της Παναχαϊκής, Χρήστος Καραπίτσος που φαίνεται να είναι αρκετά διαβασμένος για το προσεχή αντίπαλο ανέφερε στη «Γ» ότι δεν υπάρχει γυρισμός σε αυτό το ματς. Το αποτέλεσμα είναι ένα, η νίκη. «Λεγόμαστε Παναχαϊκή και δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο.

Ο Εργοτέλης μπορεί να είναι καλή ομάδα, με κυκλοφορία και καλούς παίκτες όμως εμείς έχουμε την εμπειρία και την ψυχολογία με το μέρος μας», τόνισε ο Χρήστος Καραπίτσος και συνέχισε: «Όλοι γνωρίζουμε ότι είναι ένα ακόμα πολύ κρίσιμο παιχνίδι και ο Εργοτέλης χρειάζεται προσοχή, όμως αν παρουσιαστούμε όπως με τα Χανιά που είχαμε θέληση, πάθος και πίστη τότε θα κερδίσουμε. Αυτό που βλέπω μέχρι στιγμής στους ποδοσφαιριστές μου είναι ότι διαθέτουν διάθεση και είναι έτοιμοι να πάρουν τη νίκη την Κυριακή».

ΑΜΦΙΡΡΟΠΕΣ ΜΑΧΕΣ

Η Παναχαϊκή λοιπόν την Κυριακή θέλει να διατηρηθεί στην 6η θέση και να βρεθεί με το ενάμιση πόδι στα μπαράζ ανόδου. Ο Διαγόρας ο οποίος βρίσκεται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα με έναν βαθμό πιο πίσω υποδέχεται τα Τρίκαλα που και αυτά μάχονται για μια καλύτερη θέση στα μπαράζ παραμονής.

Τα Χανιά από την άλλη που είναι στο +3 φιλοξενούν τον Απόλλωνα Λάρισας που διατηρεί μαθηματικές ελπίδες για την είσοδό τους στα μπαράζ ανόδου.

Παιχνίδια αμφίρροπα στην προτελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου ωστόσο αν η Παναχαϊκή δεν κερδίσει τους Κρητικούς δεν έχει σημασία το τι θα κάνουν οι αντίπαλοί μας.

ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ

Σήμερα οι κοκκινόμαυροι θα πραγματοποιήσουν την προτελευταία τους προπόνηση στο γήπεδο της Αγυιάς με τον Χρήστο Καραπίτσο να κάνει τις τελευταίες τους δοκιμές ενόψει Εργοτέλη.

Το Σάββατο θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία και πάλι στην Αγυιά και εν συνεχεία ο κοκκινόμαυρος τεχνικός ίσως να ανακοινώσει την αποστολή αλλιώς σε διαφορετική περίπτωση όπως συνήθως κάνει στα εντός έδρας ματς να καλέσει όλους τους ποδοσφαιριστές και λίγο πριν από το ματς να ανακοινώσει τους παίκτες που θα ριχτούν στην μάχη.

Όπως είναι γνωστό στην διάθεση του Χρήστου Καραπίτσου δεν θα βρίσκεται ο τραυματίας Αποστολόπουλος ούτε ο Λαρέα που θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής.

Η ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ…

Η προϊστορία των δύο ομάδων ανάμεσα στην Παναχαϊκή και τον Εργοτέλη δεν είναι με τους «κοκκινόμαυρους» αφού σε 19 αναμετρήσεις που έχουν δώσει οι δύο ΠΑΕ, οι Πατρινοί έχουν σημειώσει επτά μόλις νίκες ενώ οι κρητικοί δώδεκα. Αυτό φυσικά που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι ποτέ δεν έχει λήξει ισόπαλη κάποιες από τις μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Επίσης στην Αγυιά, οι «κοκκινόμαυροι» μετρούν πέντε νίκες, έναντι τεσσάρων του Εργοτέλη.

Τα τελευταία τρία χρόνια ωστόσο, την αγωνιστική περίοδο 2017 η Παναχαϊκή είχε νικήσει τον Εργοτέλη με 2-1, το 2019 που ξαναβρέθηκαν αντίπαλοι οι Κρητικοί είχαν επικρατήσει με 1-0 και στο κοντινό 2020 η «κοκκινόμαυροι» είχαν νικήσει με 2-0.

Στο κυριακάτικο παιχνίδι λοιπόν οι Πατρινοί θέλουν να ντουμπλάρουν τις νίκες μέσα στην Αγυιά, αποτέλεσμα που θα τους βρει με το ενάμισι πόδι στα μπαράζ ανόδου.

Να θυμίσουμε ότι στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, ο Εργοτέλης είχε επικρατήσει με 1-0.

 

Αυστηρά τα μέτρα

Στο κυριακάτικο παιχνίδι της Παναχαϊκής με τον Εργοτέλη τα μέτρα θα είναι αυστηρά. Αυτό διότι η ενημέρωση που έχει η ΠΑΕ είναι ότι μπορεί στο γήπεδο να βρεθούν άνθρωποι από την εθνική αρχή διαφάνειας έτσι ώστε να τσεκάρουν αν τηρούνται τα μέτρα με τον αριθμό των φιλάθλων που πρέπει λόγω covid-19.

Για αυτό το λόγο λοιπόν η ΠΑΕ θα είναι πολύ προσεκτική κατά την είσοδο των φιλάθλων αφού αν δεν είναι ο προβλεπόμενος αριθμός στις κερκίδες τότε οι «καμπάνες» αναμένονται πολύ μεγάλες.

 

Ο Αραβίδης στον Προμηθέα

Ο έμπειρος επιθετικός της Παναχαϊκής Χρήστος Αραβίδης βρέθηκε την Τετάρτη το βράδυ στο «Τόφαλος» και παρακολούθησε την εξ αναβολής αναμέτρηση του Προμηθέα με την ΑΕΚ. Ο Αραβίδης στο παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα του «δικέφαλου» στο ποδόσφαιρο και βρήκε την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά την εν λόγω αναμέτρηση.

 

Αντέδρασε άμεσα η ΠΑΕ

Έκπληκτοι έμειναν οι άνθρωποι της ΠΑΕ όταν διάβασαν ότι ο πρώτος βοηθός στο παιχνίδι της Παναχαϊκής με τον Εργοτέλη είναι ο Γαρεφαλάκης από το Ηράκλειο.

Η ΠΑΕ αντέδρασε άμεσα αφού δεν είναι δυνατόν να είναι βοηθός από τον σύνδεσμο του Ηρακλείου και έστειλε έγγραφο στην αρμόδια επιτροπή έτσι ώστε να αλλάξει αυτός ο ορισμός. Έτσι λοιπόν τη θέση του Γαρεφαλάκη πήρε ο Χριστοδούλου από τον σύνδεσμο της Ημαθίας.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement