Connect with us

Αθλητισμός

Ο Χρήστος Καραπίτσος θα συνεχίσει να είναι ο προπονητής της Παναχαϊκής

Published

on

Μπορεί όλοι να περιμένουν την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ για το αν στο τεχνικό επιτελείο θα συνεχίσει ο Χρήστος Καραπίτσος ωστόσο αυτό θεωρείται σίγουρο αφού έχει συμβόλαιο μέχρι και το καλοκαίρι του 2022.

Οι πληροφορίες της «Γ» σε παλιότερο ρεπορτάζ ανέφεραν ότι ο Χρήστος Καραπίτσος και ο μεγαλομέτοχος Γιώργος Μπάρλος είχαν ανανεώσει την συνεργασία τους αφού το συμβόλαιό του ήταν σε ισχύ.

Αυτό δεν φαίνεται να αλλάζει ούτε και υπάρχει και κάποια τέτοια διάθεση και από τις δύο πλευρές. Οπότε ο Χρήστος Καραπίτσος θα είναι αυτός που θα οδηγήσει… την κοκκινόμαυρη ομάδα και τη νέα αγωνιστική περίοδο στη Σούπερ Λιγκ 2.

Το καλό για τον ίδιο είναι ότι θα αναλάβει τα ηνία από την αρχή της προετοιμασίας και θα δουλέψει την ομάδα όπως αυτό θέλει. Σκοπός του είναι στο ρόστερ να υπάρχουν νέα παιδιά που θα έχουν όρεξη για διάκριση αλλά και να «ιδρώσουν» την ιστορική φανέλα που θα φοράνε.

Όσον αφορά τώρα τις εξελίξεις προς το παρόν ακόμα τίποτα δεν είναι ανακοινώσιμο με τη διοίκηση να βρίσκεται σε επαφές με ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στη μεταγραφική λίστα.

ΣΚΕΨΕΙΣ ΝΑ ΑΡΘΕΙ Ο ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ

Η συντριπτική πλειονότητα των ομάδων της Σούπερ Λιγκ 2 έχει θέμα με την αδειοδότηση. Αυτό σημαίνει ότι στην μεταγραφική περίοδο μπορούν να αποκτήσουν απεριόριστους ποδοσφαιριστές κάτω των 25 ετών, δηλαδή γεννημένους 1-1-96 και τρεις μεγάλους.

Αυτό όμως που εξετάζεται τις τελευταίες ημέρες και κατά πάσα πιθανότητα να αποφασιστεί σήμερα είναι να αρθούν οι περιορισμοί των μεταγραφών.

Κάτι τέτοιο είναι φυσικά πολύ δύσκολο να αποφασιστεί αλλά στο ποδόσφαιρο όλοι μας πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι.

ΠΟΥ ΘΑ «ΧΤΙΣΤΕΙ» Η ΝΕΑ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ;

Ακόμα όλα είναι ανοιχτά για το πού θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της η Παναχαϊκή. Η έναρξη αυτής θα γίνει στις 25 ή στις 26 Ιουλίου με την πρώτη να γίνεται εκτός απροόπτου στο γήπεδο της Οβρυάς.

Όπως είναι γνωστό στο τραπέζι έχει πέσει το σενάριο η αποστολή να μεταβεί σε προπονητικό κέντρο για μερικές μέρες τον Αύγουστο για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ωστόσο τίποτα δεν είναι σίγουρο και ακόμα τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement