Connect with us

Μπάσκετ

Ο Προμηθέας έχει κλειδώσει την 3η θέση και θα κοντραριστεί με το Λαύριο για ψηλότερα

Published

on

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Μετά την σπουδαία νίκη που σημείωσε προχθές βράδυ η ομάδα του Προμηθέα, χάρη στο μεγάλο σουτ του καταπληκτικού σε ακόμη ένα ματς Τζέριαν Γκραντ, έχει εξασφαλίσει την τρίτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος όμως δεν είναι μόνο αυτό.

Η πατρινή ομάδα με την 6η συνεχόμενη νίκη είναι ακόμα ζωντανή ακόμη και για τη δεύτερη θέση στην κανονική διάρκεια, κάτι όμως που βρίσκεται στα χέρια του Λαυρίου.
Αν η ομάδα του Χρήστου Σερέλη επικρατήσει της -αδιάφορης βαθμολογικά- Λάρισας στην 22η και τελευταία αγωνιστική, δεν θα ενδιαφερθεί για άλλα αποτελέσματα. Θα ανέβει στις 17 νίκες και θα κλειδώσει τη δεύτερη θέση που θα την στείλει απέναντι στην έβδομη ομάδα της κανονικής περιόδου (Κολοσσός εκτός συγκλονιστικού απροόπτου).
Από εκεί και πέρα με την ήττα της στο «Τόφαλος», η ΑΕΚ θα είναι σίγουρα τέταρτη. Δεν μπορεί να ανέβει, δεν μπορεί να κατέβει θέση, θα παίξει με τον ΠΑΟΚ στον πρώτο γύρο των playoffs και αν προκριθεί στα ημιτελικά, θα αντιμετωπίσει εκτός απροόπτου τον Παναθηναϊκό. Το Περιστέρι θα είναι έκτο και θα παίξει πιθανότατα με τον Προμηθέα με μειονέκτημα έδρας, ενώ Άρης, Ιωνικός και Ηρακλής βρίσκονται στις επτά νίκες με τους κιτρινόμαυρους να έχουν το πάνω χέρι σε αυτή την τριπλή ισοβαθμία για την 8η θέση.
ΩΡΑ ΓΙΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ
Μετά τα 6 συνεχόμενα παιχνίδια σε διάστημα 18 ημερών επιτέλους θα ξεκουραστούν οι παίκτες του Προμηθέα ο οποίος έχει δράση το επόμενο Σάββατο.
Ο Γιατράς αναγνωρίζοντας την κούραση, αποφάσισε και έδωσε ρεπό τεσσάρων ημερών στους παίκτες του για να γεμίσουν τις μπαταρίες τους.
Η επιστροφή στη δράση θα γίνει την Δευτέρα που θα ξεκινήσει η προετοιμασία ενόψει του ΠΑΟ.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement