Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Αύριο η νεκροψία του 41χρονου ναυτικού

Published

on

Ανατροπή στο θρίλερ του θανάτου του 41χρονου ναυτικού από την Ηλεία, του Νίκου Λυμπερόπουλου που παραμένει στο νεκροτομείο από τις 30 Μαρτίου.
Ο 41χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο Πύργου, λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του πατέρα του.
ολοκληρώθηκε χθες στην Πάτρα, αφού ομόφωνα το Συμβούλιο Εφετών Πατρών αποφάσισε την διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στη σορό του.

Το συμβούλιο είχε αρχικά οριστεί για την περασμένη Τετάρτη όμως πήρε αναβολή και προχθές το πρωί οι τρεις Εφέτες συνεδρίασαν και εξέδωσαν άμεσα το βούλευμα, κάνοντας αποδεκτό το αίτημα της οικογένειας του εκλιπόντος αξιωματικού του εμπορικού ναυτικού που ζητούσε την διενέργεια νεκροτομής προκειμένου να ερευνηθούν τα αίτια θανάτου του δικού τους ανθρώπου.
Η πλευρά της οικογένειας, ενημέρωσε άμεσα τον τεχνικό σύμβουλο – Ιατροδικαστή Δημήτρη Γαλεντέρη, ο οποίος επικοινώνησε με την Ιατροδικαστική Υπηρεσία και η νεκροτομή ορίστηκε για αύριο, Μεγάλη Δευτέρα το μεσημέρι στην Πάτρα.
Υπενθυμίζουμε ότι την Παρασκευή 1 Απριλίου ο Αντιεισαγγελέας Πρωτοδικών Ηλείας είχε διατάξει τη διενέργεια νεκροτομής, για τα αίτια θανάτου του αξιωματικού του εμπορικού ναυτικού, όμως αυτή ανακλήθηκε λίγο αργότερα από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Ηλείας. Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ηλείας που συνεδρίασε συμφώνησε με την Εισαγγελέα και αποφάσισε να μην γίνει νεκροψία– νεκροτομή όμως εκ των υστέρων κατατέθηκε αίτηση από την οικογένεια στην Εισαγγελία Εφετών Πατρών προκειμένου να ασκήσει έφεση κατά του 24/2021 βουλεύματος η οποία έγινε δεκτή και τελικά αποφασίστηκε ομόφωνα να διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή στη σορό του 41χρονου.

Ροή ειδήσεων

Advertisement