Connect with us

Αθλητισμός

Το ήθελε πιο πολύ το Διαβολίτσι    

Published

on

Μεγάλο «διπλό» απέσπασε η ομάδα του Διαβολίτσι καθώς επικράτησε στην Γαστούνη του τοπικού Αίαντα με 2-1 και με ανατροπή για το εξ αναβολής παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής στην Γ’ Εθνική.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον συνήθης ύποπτο τον Κουλούρη στο 41′ με ιδανικό πλασέ μετά από ωραία κάθετη του Δούλου (1-0).

Οι φιλοξενούμενοι δεν το έβαλαν κάτω και μέσα σε δύο λεπτά στην επανάληψη γύρισαν το παιχνίδι. Αρχικά στο 75′ ο Τσουλάκος από τα 11 βήματα νίκησε τον Αντωνόπουλος φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια (1-1). Δύο λεπτά αργότερα γύρισμα του Τσουλάκου στον Μουλιάτο και αυτός με υποδειγματικό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για δεύτερη φορά (1-2) δίνοντας ένα πολύ μεγάλο τρίποντο… για την ομάδα του Διαβολιτσίου.

ΑΙΑΣ: Αντωνόπουλος, Παρασκευόπουλος; Βασιλικόπουλος, Βατσής, Μπαρδούσης (86′ Καλογερόπουλος), Τσακοπιάκος, Σταθάτος (70′ Παπαχριστόπουλος), Δούλος (86′ Βράπι), Κουλούρης, Γεωργιόπουλος (68′ Βλαχόπουλος), Κάρδαρης.

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Καπατσώρης, Γκελγκέρια, Σίνος (46′ Κριακούλης), Μπαλόπουλος, Στραβάκος, Πιτσιλής, Τσάτσος, Μουλιάτος, Πάγια (84′ Μπάρκας), Τσουκαλάς (70′ Αθανασόπουλος), Αντεμάι (46′ Τσουλάκος).

H BAΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ροή ειδήσεων

Advertisement