Connect with us

Άρθρα-Συνεργασίες

Εμβολιασμός: Το εντυπωσιακό επίτευγμα της κυβέρνησης Του Αντώνη Κουνάβη

Published

on

Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους. Τα επιβεβαιωμένα ραντεβού για τον εμβολιασμό, που αφορά την προστασία κατά του κορωνοϊού, έως και τον ερχόμενο Ιούλιο, ανέρχονται σε περίπου 4,5 εκατομμύρια!

Αυτή η εντυπωσιακή ανταπόκριση δεν αποτυπώνει μόνο τη συνειδητοποίηση της συντριπτικής πλειονότητας της ελληνικής κοινωνίας, στο επίπεδο της ατομικής ευθύνης, ως προς την αναγκαιότητα της αντιμετώπισης της πανδημίας.
Παράλληλα, αντικατοπτρίζει και την εμπιστοσύνη των πολιτών στη σχετική επιχείρηση, που φέρει το συμβολικό όνομα «Ελευθερία», ένα πρωτοποριακό εγχείρημα για τα ελληνικά δεδομένα, που συντελείται με υποδειγματική μεθοδικότητα, σειρά και τάξη.
Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συμβαίνει. Από το κλείσιμο, μέσω της προβλεπόμενης πλατφόρμας, του ραντεβού για τον εμβολιασμό, μέχρι και τη διενέργεια του, οι πολίτες βιώνουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία, μακριά από τις παροιμιώδεις παθογένειες του ελληνικού κράτους. Χωρίς καμία απολύτως γραφειοκρατική διαδικασία, δίχως καμία καθυστέρηση, προσέρχονται στα εμβολιαστικά κέντρα την προκαθορισμένη ημέρα, έχοντας προηγουμένως ειδοποιηθεί και με μηνύματα υπενθύμισης.
Αναμφίβολα, πρόκειται για ένα εντυπωσιακό επίτευγμα της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, που φέρει την υπογραφή του υπουργού Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκου Πιερρακάκη.
Παρ’ όλα αυτά, δεν επιτρέπεται να επαναπαυτούμε, δεν έχουμε περιθώρια εφησυχασμού. Συνεχίζουμε να εμβολιαζόμαστε, ενισχύοντας το τείχος προστασίας μας έναντι του κορωνοϊού, ώστε να πάρουμε πίσω, οριστικά και αμετάκλητα, τις ζωές μας.

Ροή ειδήσεων

Advertisement