Connect with us

Αθλητισμός

Να μην υποβιβαστεί κανείς…

Published

on

Και η Θύελλα Πατρών στο κοινό μέτωπο των ομάδων που ζητούν την παραμονή τους στην Γ΄ Εθνική

 

Η αλήθεια είναι ότι η συνέχεια του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής μετά την διακοπή λόγω του Covid-19 είναι κωμικοτραγική. H EΠΟ αποφάσισε να συνεχιστεί το πρωτάθλημα από την 5η αγωνιστική και να ολοκληρωθεί στον πρώτο γύρο. Με λίγα λόγια δεν μιλάμε για πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής αλλά για καλοκαιρινό τουρνουά.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα πολλές ομάδες να αντιδράσουν ωστόσο στο τέλος υποχώρησαν με όποιο κόστος θέλοντας να τελειώσει το φετινό μαρτύριο.

Τα πράγματα όμως αυτή την στιγμή κυρίως στον όμιλο της Αχαΐας, τον 9ο δεν πάνε όπως είχε προγραμματίσει η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ. Η Θύελλα έχοντας αρκετά κρούσματα δεν αγωνίστηκε την 10η αγωνιστική κόντρα στη Ζάκυνθο με αποτέλεσμα οι δύο επόμενες αγωνιστικές να αναβληθούν μέχρι να διεξαχθεί η αναμέτρηση.

Στο στρατόπεδο της Θύελλας όμως ο αριθμός των κρουσμάτων ανεβαίνει όπως θα δείτε στο παραπάνω ρεπορτάζ και αυτό έχει ήδη πονοκεφαλιάσει τους ανθρώπους της ΕΠΟ που βλέπουν να καθυστερεί και άλλο η αυλαία του πρωταθλήματος.

Από την άλλη μεριά ο πρόεδρος του Αετού Λουτρών, Νίκος Σπανός με μια μακροσκελή ανακοίνωση ζητάει από τους αρμόδιους την παραμονή όλων των ομάδων της Γ΄ Εθνικής.

Αυτό θα ήταν φυσικά το ιδανικότερο σενάριο από την στιγμή που από το τοπικό πρωτάθλημα καμία ομάδα δεν πρόκειται να ανέβει αφού έχουν διακοπή τα πρωταθλήματα επισήμως.

Είναι μια δίκαια πρωτοβουλία από τον πρόεδρο του Αετού Λουτρών με την Θύελλα Πατρών να έχει κοινό μέτωπο και να στηρίζει αυτή την ανακοίνωση.

Απομένει να διαπιστώσουν, αν τα επόμενα 24ωρα, θα ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο και οι υπόλοιπες ομάδες της Αχαΐας…

Με πρωτοβουλία του προέδρου του Αετού Λουτρών Νίκου Σπανού, απεστάλη στην ΕΠΟ επιστολή ζητώντας την παραμονή όλων των ομάδων στη Γ΄ Εθνική.

Μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Αετού Λουτρών Νίκος Σπανός ανέφερε: «Με λύπη πληροφορηθήκαμε ότι η πρόταση που κατατέθηκε προς συζήτηση στην τελευταία σας συνεδρίαση και αφορούσε την ελάττωση (μείωση) του αριθμού των ομάδων που θα μεταπέσουν σε χαμηλότερη κατηγορία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, από αυτές που συμμετέχουν στο μισό (λόγω πρόσφατων αποφάσεων που πάρθηκαν λόγω της πανδημίας covid-19) πρωτάθλημα της Γ ΄ Εθνικής κατηγορίας, δεν έτυχε της ανάλογης αντιμετώπισης και καταψηφίστηκε.

Θέλουμε όμως να θέσουμε υπ’ όψιν σας τα παρακάτω ζητήματα που ταλανίζουν το σύνολο των ομάδων που συμμετέχουμε στο παραπάνω πρωτάθλημα.

Δώστε επιτέλους με την σωστή απόφαση, τη δυνατότητα οι ομάδες μας να αγωνισθούν από την καινούργια χρονιά, με ίσους όρους, με νέες «ανάσες», με καινούργιες δυνάμεις, στην ίδια κατηγορία που αγωνιζόμαστε και σήμερα, αφού όπως τουλάχιστον διατείνονται επίσημα κυβερνητικά και ιατρικά χείλη, από το φθινόπωρο, επιστρέφει η κανονικότητα στη ζωή μας.

Ας επιστρέψει η κανονικότητα και στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, τον στυλοβάτη του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Επιτέλους στηρίξτε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, στηρίξτε όλους εμάς που αιμορραγούμε οικονομικά στις ομάδες μας, στηρίξτε επιτέλους όσους παλεύουμε για να στηρίξουμε τον ερασιτεχνικό αθλητισμό».

Πολλά τα κρούσματα, πάει για νέα αναβολή

Ανεβαίνει ο αριθμός των κρουσμάτων στο στρατόπεδο της Θύελλας Πατρών φτάνοντας συνολικά τα 10. Η διοίκηση της ομάδας την ερχόμενη Δευτέρα θα προχωρήσει σε νέα τεστ και στην περίπτωση που θα έχουν ξανά πέντε παίκτες τότε δεν θα διεξαχθεί η εξ αναβολής αναμέτρηση με τη Ζάκυνθο ούτε την Τετάρτη. Αυτό σημαίνει ότι η ΕΠΟ πονοκεφαλιάζει βλέποντας να πηγαίνει κι άλλο πίσω το πρωτάθλημα εκτός και αν τελικά αποφασίσει να συνεχιστεί χωρίς το παιχνίδι των Θυελλιωτών.

Ροή ειδήσεων

Advertisement