Connect with us

Αθλητισμός

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Απολογισμός και κουβέντα μέσω Ζoom

Published

on

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η διαδικτυακή συνέντευξη τύπου μέσω της πλατφόρμας Ζoom την Παρασκευή το βράδυ που διοργάνωσε η επιτροπή διαιτησίας και ο τομέας εκπαίδευσης της ΕΠΣ Αχαΐας αποτελούμενοι από τους Χρυσόστομο Μάνθο και Κωνσταντίνο Μεσάζο.

Στην τηλεδιάσκεψη παραβρέθηκε η επιτροπή διαιτησίας με τον πρόεδρο Ανδρέα Τριανταφύλλη και τα μέλη της Τάκη Ανδριόπουλο και Γιάννη Παπαντωνόπουλο.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης μίλησε και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας, Άγγελος Δανιήλ που επισήμανε ότι με ξένους στην ΚΕΔ είναι δύσκολο να έχουμε διαιτητές στη SL1 και πλέον δεν μπορούν οι ενώσεις να επηρεάσουν. Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι: «Έχουμε αποδείξει ότι στηρίζουμε τη διαιτησία και δεν θα σταματήσουμε να το κάνουμε. Όλα θα παραμείνουν όπως έχουν και δεν θα αλλάξει ούτε η επιτροπή. Η εποχή που οι ενώσεις επηρέασαν έχει περάσει και με τους ξένους στην ΚΕΔ είναι δύσκολο να έχουμε διαιτητές στη SL1».

Από την άλλη μεριά ο πρόεδρος της επιτροπής Ανδρέας Τριανταφύλλης επισήμανε ότι κάτι φταίει που εδώ και πολλά χρόνια είναι ότι η τρίτη πόλη της Ελλάδος δεν έχει διαιτητή στη μεγάλη κατηγορία του ποδοσφαίρου και αναρωτήθηκε αν στην συνέχεια πάρουμε αυτό που δικαιούμαστε. Μάλιστα επεσήμανε ότι αξίζουμε να έχουμε διαιτητή στην μεγάλη κατηγορία και ότι ο Καδδάς με τον Ανδριανό είναι καλύτεροι από πολλούς που έχουν ανέβει. Σε αυτό συμφώνησε και ο Χρυσόστομος Μάνθος όπως και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες. Ο Κώστας Μεσάζος έκανε έναν γενικό απολογισμό αναφερόμενος στις νέες τεχνολογίες που χρησιμοποιήθηκαν στην εκπαίδευση και ότι θέλουν νέους διαιτητές με όρεξη να στελεχώσουν τη διαιτησία. Ανταλλάχθηκαν απόψεις με τους δημοσιογράφους και στο τέλος όλοι ευχήθηκαν τη νέα χρονιά να βγουν και άλλοι διαιτητές αλλά και να βρεθούν στους πίνακες της Σουπερ Λιγκ και Αχαιοί ρέφερι.

Τέλος έγινε και μια πρόταση από τον πρόεδρο της επιτροπής Ανδρέα Τριανταφύλλη να συμμετέχουν οι αθλητικοί συντάκτες σε μαθήματα με video wall με τους νέους κανόνες της διαιτησίας ώστε να γνωρίζουν και οι ίδιοι με τους δημοσιογράφους να βρίσκουν πολύ ωραία την ιδέα.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement