Connect with us

Ποδόσφαιρο

Ξεχωρίζει το γειτονικό ντέρμπι ανάμεσα σε Διαγόρα Βραχν.-Αχαϊκή στην Γ΄ Εθνική

Published

on

Επιστροφή στη δράση για τις ομάδες του 9ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής οι οποίες μετά από διακοπή μιας εβδομάδας θα αγωνιστούν και πάλι με τα παιχνίδια της 11ης αγωνιστικής. Το ματς που ξεχωρίζει είναι αυτό ανάμεσα στον Διαγόρα Βραχνεΐκων και την Αχαϊκή.

Οι δυο ομάδες «καίγονται» για τη νίκη προκειμένου να κάνουν βήμα παραμονής αλλά ειδικά αυτή που είναι στο όριο είναι η ομάδα της Κάτω Αχαΐας η οποία αν χάσει, σήμερα, τότε τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα.
Τόσο ο Διαγόρας όσο και η Αχαϊκή ολοκλήρωσαν χθες την προετοιμασία τους με τις τελευταίες προπονήσεις και τις δοκιμές από τους δυο προπονητές.
Πάντως τα «καναρίνια» θα αγωνιστούν με αρκετές απουσίες καθώς απόντες είναι οι Σουρανής, Στάνυς, Κωστής, Τ. Μπουρδέκας και Μπυτσικάκης ενώ επιστρέφουν οι Κυριακόπουλος-Παπάς οι οποίοι ακόμα είναι ανέτοιμοι.
Η ομάδα των Βραχνεΐκων θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Κούστα και του έμπειρου Θεόδωρου Βλασόπουλου ο οποίος υπέστη κάκωση μηνίσκου και θα χάσει όλο το φετινό υπόλοιπο.
Το σημερινό ματς θα σφυρίξει ντόπιο διαιτητικό τρίο, ο Νίκος Χρονάς με βοηθούς τους Οικονόμου και Ζούλη.

Ο ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΣΕ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΜΕ ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ
Στο άλλο σημαντικό παιχνίδι της αγωνιστικής, ο Παναιγιάλειος θα υποδεχθεί τον ΠΑΟ Βάρδας με στόχο να πάρει τη νίκη και να παίξει χωρίς άγχος την Τετάρτη στα Βραχνέικα με τον Διαγόρα.
Στην προπόνηση μπήκαν κανονικά και οι παίκτες που ταλαιπωρούνται τον τελευταίο καιρό με τραυματισμούς. Οι Νίκος Βλάχος, Μάριος Καραμπούλας, Γιώργος Μπακατσέλος αναμένεται να δώσουν το «παρών» απέναντι στον ΠΑΟ Βάρδας.
Εδώ θα διευθύνει ο Αθηναίος Βασίλης Στάμος με βοηθούς τους Νυδριώτη και Τσολακίδη.
Θυμίζουμε πως το παιχνίδι Αίας Γαστούνης-Θύελλα Πατρών έχει αναβληθεί λόγω κρουσμάτων covid-19 που υπάρχουν στην πατρινή ομάδα.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα και οι διαιτητές:
17.00: Παναιγιάλειος-ΠΑΟ Βάρδας: Στάμος (Αθηνών)
17.00: Διαγόρας Βραχνεΐκων-Αχαϊκή: Χρονάς (Αχαΐας)
17.00: Διαβολίτσι-Πάμισος: Ανδριανός (Αχαΐας)
17.00: Ναυπακτιακός Αστέρας-Εθνικός Σκουλικάδου: Ξηρογιάννης (Βοιωτίας)
17.00: Ζάκυνθος-Παλληξουριακός: Τσάκαλης (Ηλείας) (με βοηθούς τους Καραμέρο, Κόρδα, επίσης από την Ηλεία)
Αίας Γαστούνης-Θύελλα Πατρών (αναβλήθηκε)
Ρεπό: Τσιλιβή.

Ροή ειδήσεων

Advertisement