Connect with us

Χωρίς κατηγορία

Βάζει τις βάσεις το Βέλγιο

Published

on

Μάθε τα πάντα για τις prosfores* eggrafis

Με εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησε το Γιούρο η Ιταλία, καθώς έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο και νίκησε με 3-0 την Τουρκία, που εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων.

Η γιορτή συνεχίζεται και σήμερα έχουμε τρία παιχνίδια, εκ των οποίων τα δυο είναι αμφίρροπα και το άλλο έχει καθαρό φαβορί τη Δανία. Εμείς θα ασχοληθούμε με το ματς της Αγίας Πετρούπολης, εκεί που η Ρωσία θα υποδεχθεί το φιλόδοξο Βέλγιο.

Βέλγιο: Με πρόσφατη εμπειρία από τα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, το Βέλγιο έχει ξεκινήσει τον «μαραθώνιο» του Γιούρο με στόχο τη διεκδίκηση του τροπαίου. Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ θα ξεκινήσει τη διοργάνωση με 3 σημαντικές απουσίες (Ντε Μπρούιν, Εντέν Αζάρ και Βίτσελ), όμως το βάθος του πάγκου της είναι πολύ μεγάλο με παίκτες-εργαλεία που μπορούν να βοηθήσουν ουσιαστικά. Κάθε αρχή είναι και δύσκολη, με τη Ρωσία να είναι βασικός αντίπαλος για την πρωτιά, μιας και παίζει στην έδρα της. Περιμένουμε, πάντως, δυνατό ξεκίνημα για τους Βέλγους.

Ρωσία: Δεν έχουν αλλάξει και πάρα πολλά στη Ρωσία από το 2018, όταν και διοργάνωσε με επιτυχία το Μουντιάλ στη χώρα της. Η «αρκούδα» έχει τον ίδιο προπονητή (Τσερτσέσοφ), το ρόστερ της είναι στο μεγαλύτερο μέρος του απαράλλαχτο και οι φιλοδοξίες είναι λογικό να υπάρχουν. Το θετικό για την ίδια είναι πως τα ματς του ομίλου θα γίνουν στην έδρα της, κάτι που ίσως τη βοηθήσει να πάρει αν όχι την πρώτη θέση, έστω τη δεύτερη του ομίλου. Στην πρεμιέρα αντιμετωπίζει το φαβορί του γκρουπ και αν δεν ηττηθεί, το πρώτο βήμα θα έχει γίνει.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Στην έδρα της παίζει ουσιαστικά η Ρωσία, όμως όταν μιλάμε για πρεμιέρα μιας τόσο μεγάλης διοργάνωσης, το γήπεδο παίζει τον μικρότερο ρόλο. Το Βέλγιο είναι ανώτερο σαν ομάδα, θα επιλέξουμε τη νίκη του στο 1.88 της Novibet.

Όλα τα προγνωστικά στις νόμιμες στοιχηματικές με τον Άρχοντα. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Ροή ειδήσεων

Advertisement