Connect with us

Χωρίς κατηγορία

Με σκορ πρόκρισης ο καλός Ολυμπιακός

Published

on

Μάθθε τα πάντα για την bet365 εγγραφη

Ώρα Ευρώπης για τις δυο Ελληνικές ομάδες που παρέμειναν στην Ευρώπη, μιας και σήμερα Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ μπαίνουν στη μάχη της πρόκρισης, ο μεν πρωταθλητής για τα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και ο «δικέφαλος» σε αυτά του Κόνφερενς Λιγκ.

Εμείς θα ασχοληθούμε με το παιχνίδι που δίνει ο Ολυμπιακός στο «Γ. Καραϊσκάκης» απέναντι στην ισχυρή πρωταθλήτρια Βουλγαρίας Λουντογκόρετς, το πρώτο των δυο «μονομάχων» σε διάστημα μιας εβδομάδας, με τη ρεβάνς να ακολουθεί την ερχόμενη Τρίτη στο Ράζγκραντ. Η σέντρα είναι στις 22:00.

Ολυμπιακός: Έχοντας ήδη μάθει το ζευγάρι που θα βρει μπροστά του στα πλέι-οφ, ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για την μεγάλη μάχη με τη Λουντογκόρετς, με τον δρόμο πρόκρισης προς τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ να είναι «στρωμένος». Οι «ερυθρόλευκοι» όσες δυσκολίες και αν είχαν με τη Νέφτσι της προσπέρασαν, είδαν πολλούς από τους βασικούς τους παίκτες να επιστρέφουν εν’ όψει του αγώνα με τους Βούλγαρους και πλέον θα μπουν στο γήπεδο με ανεβασμένη ψυχολογία. Μόνο ο Μπουχαλάκης θα λείψει από τους βασικούς, ενώ αναμένεται να δούμε Καμαρά και Ελ Αραμπί να ξεκινούν βασικοί.

Λουντογκόρετς: Μια αρκετά δυνατή και σταθερή ομάδα είναι η πρωταθλήτρια Βουλγαρίας Λουντογκόρετς Ράζγκραντ. Μιλάμε για μια ομάδα η οποία ανέβηκε το 2011 στην κορυφαία λίγκα της χώρας της και έκτοτε έχει πάρει όλα τα πρωταθλήματα συνεχόμενα μέχρι και πέρσι! Το ρόστερ της έχει πολλή ποιότητα και από αυτό ξεχωρίζουν οι Βάντερσον, Γκονσάλβες, Ντεσπότοφ, Τεκπετέι, Τσιμπότα και ο Κύπρος φορ Πιέρρος Σωτηρίου. Μέχρι ώρας έχει ξεκινήσει εξαιρετικά τη σεζόν της, έχει περάσει ήδη δυο γύρους στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, έχει πάρει το Σούπερ Καπ στη χώρα της και έχει ήδη 2/2 στο πρωτάθλημα. Στόχος της είναι να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα στο Φάληρο και δύσκολα θα «κρυφτεί» αμυντικά.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δε θα είναι καθόλου εύκολο το παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, καθώς πέραν του ότι οι Βούλγαροι είναι πολύ καλό σύνολο, έχουν και περισσότερα ματς στα πόδια τους. Οι «ερυθρόλευκοι» όμως με τη βοήθεια του κόσμου τους και τις επιστροφές στο ρόστερ τους, έχουν την ευκαιρία να πάρουν τη νίκη με ένα σκορ πρόκρισης. Στο 1.80 ο άσος στον Stoiximan.

Δωρεάν προγνωστικά Άρχοντας σε νόμιμες Στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Ροή ειδήσεων

Advertisement