Connect with us

Χωρίς κατηγορία

Επιβάλλεται η νίκη για τους Αυστριακούς

Published

on

Μάθε τα πάντα για τις προσφορές εγγραφής casino

Μετά τα όσα έγιναν χθες, ας είμαστε ικανοποιημένοι που μπορούμε να μιλάμε για μπάλα και δε θρηνούμε μια πολύ μεγάλη απώλεια στον αθλητισμό. Πάμε στα στοιχηματικά και τη συνέχεια στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, μιας και σήμερα έχουμε τρία ματς με φαβορί.

Εμείς θα ασχοληθούμε με το ματς του Βουκουρεστίου, εκεί όπου Αυστρία και Βόρεια Μακεδονία θα ψάξουν τους πρώτους πόντους τους, που πιθανώς θα τους βάλουν στην κουβέντα για πρόκριση.

Αυστρία: Μετά την κλήρωση των ομίλων του Γιούρο, η Αυστρία έχει κάθε λόγο να ελπίζει σε πρόκριση, μιας και μια νίκη μπορεί να τη δώσει. Φυσικά, η ομάδα του Φράνκο Φόντα δε στοχεύει απλά και μόνο να «στριμωχτεί» στις καλύτερες 3ες, αλλά πρώτος στόχος είναι η πρώτη 2άδα του ομίλου. Με ρόστερ αρκετά έμπειρο από παίκτες κυρίως που παίζουν στη Μπουντεσλίγκα, οι Αυστριακοί θα ψάξουν όχι μόνο τη νίκη στην πρεμιέρα με τους Σκοπιανούς, αλλά και να σκοράρουν όσα περισσότερα γκολ μπορούν. Από το έμψυχο υλικό της ομάδας, ξεχωρίζουν οι Αλάμπα, Ζάμπιτσερ, Αρναούτοβιτς, Κάλαϊτζιτς και Λάιμερ.

Β. Μακεδονία: Ένα πραγματικό όνειρο ζει η ομάδα των Σκοπίων, η οποία θα παίξει για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τελικά Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Φυσικά, ο λόγος που βρίσκονται εδώ είναι το Nations League, αλλά ακόμα και έτσι, σημασία έχει η συμμετοχή. Η πρόκληση για τον Πάντεφ και την παρέα του είναι μεγάλη, όμως φυσικά και η δυσκολία να αντιμετωπιστούν Ολλανδία, Ουκρανία και Αυστρία, που υπάρχουν στον όμιλο. Στην πρεμιέρα θα υπάρχει άγχος, όμως με συγκέντρωση και φουλ άμυνα, μπορεί να μπλοκάρουν τους Αυστριακούς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το ματς δε θα είναι καθόλου εύκολο για τους Αυστριακούς, όμως και οι ίδιοι γνωρίζουν πως για να έχουν ουσιαστικές ελπίδες για την πρώτη δυάδα του ομίλου, η νίκη με την πιο αδύναμη, θεωρητικά, ομάδα από τις 4 συμμετέχουσες, είναι αδιαπραγμάτευτη. Λογικό σημείο δείχνει ο άσος, στο 1.80 ο άσος στη Novibet.

Για περισσότερα προγνωστικά και αναλύσεις κάντε κλικ στο www.cleverbet.gr. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Ροή ειδήσεων

Advertisement