Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Στην τελική ευθεία οι παίδες για ΝΟΠ και ΝΕΠ για την τελική φάση

Published

on

Μετά την απραξία το σαββατοκύριακο που μας πέρασε σε επίπεδο πόλο, το προσεχές σαββατοκύριακο υπάρχει πάλι δράση με το πατρινό «χρώμα» να είναι έντονο αφού τόσο οι παίδες του ΝΟΠ όσο και οι παίδες της ΝΕΠ θα συμμετάσχουν στην τελική φάση που θα γίνει το Σαββατοκύριακο.

Οι δύο ομάδες αγωνίζονταν σε διαφορετικό όμιλο και παρότι έχουν δύσκολο έργο, θα προσπαθήσουν να βρεθούν στο φάιναλ-4 της διοργάνωσης.

Δηλώσεις   για την τελική φάση  έκανε ο τεχνικός του ΝΟΠ  Σπύρος Μπουλουγουράς,  ο οποίος δήλωσε: «Από την αρχή είχαμε πει πως θα πάμε βήμα βήμα και πλέον έχουμε φτάσει στην τελική φάση του πρωταθλήματος όπου ο στόχος μας είναι να καταλάβουμε την 1 από τα 2 πρώτες θέσεις του ομίλου για να βρεθούμε στο final-4. Εκτιμώ πως ο όμιλος μας είναι πιο δύσκολος αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό καθώς μέχρι στιγμής έχουμε παίξει σχετικά εύκολα ματς και θέλουμε να δώσουμε πιο δύσκολα παιχνίδια για να βρούμε ρυθμό.
Το θετικό για μένα είναι πως η σειρά των αγώνων είναι τέτοια που θα παίξουμε το τελευταίο ματς με το φαβορί της διοργάνωσης, τον ΠΑΟ. Είμαστε σε καλή κατάσταση και θα τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε το στόχο μας».

Ροή ειδήσεων

Advertisement